Tempur Rejselændepude - praktisk rygpude

Tilbudspris 525,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
Varenummer
TempurRejselændepude

Tempur rejse pude kan bruges Uanset om du er ude at rejse, på arbejde eller hjemme og slappe af, skal du have muligheden for at nyde godt af TEMPURs mange fordele i løbet af din dag.

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Tempur Rejselændepude er en praktisk rygpude til rejsebrug eller til brug i hjemmet.
  Placeres i den ønskede position mellem ryggen og ryglænet.
  Størrelse: 30 x 25 x 6 cm

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Rejselændepude - praktisk rygpude
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen