Tempur sengegavl Stitch -

5.999,00  DKK
Varenummer
tempurstitchgavl
Delbetaling
200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Ønsker du at fuldende sengens udseende med stil og elegance? Så er TEMPUR® Stitch gavl det perfekte valg for dig. Vores gavl er designet til at give din seng et sofistikeret og personligt præg. Denne gavl er tilgængelig i hele 6 forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse udtrykket på din seng i overensstemmelse med din personlige smag og indretning.

  TEMPUR® Stitch gavl er alsidig og kan bruges sammen med både TEMPUR Stay plansengen og TEMPUR Move elevationssenge. Dette gør den til en ideel løsning for enhver sengestil og komfortbehov.

  Du har også mulighed for at vælge den gavl, der passer bedst til din seng. TEMPUR® Stitch gavl fås i to forskellige højder: 115 cm og 128 cm. Dette giver dig mulighed for at vælge den højde, der passer bedst til din præference og indretning.

  Derudover tilbyder vi forskellige bredder, så du kan skræddersy din gavl til sengens størrelse. Du kan vælge mellem bredderne 140 cm, 160 cm og 180 cm for at sikre, at din TEMPUR® Stitch gavl passer perfekt til din seng.

  Med TEMPUR® Stitch gavl får du ikke kun et stilfuldt og personligt præg på din seng, men også den kendte TEMPUR-kvalitet og komfort. Gør din seng til et centralt element i dit soveværelse med vores Square gavl, og oplev den ultimative søvnoplevelse.

  Højde: 115 eller 128 cm
  Bredde 140,160,180 cm
  Farve: 6 forskellige farver


  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur sengegavl Stitch -
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen