Tempur Spring Box 100x200 cm "Inkl. TEMPUR PRO® AIR PLUS™ madras

Tilbudspris 21.374,25  DKK Regulær pris 28.499,00  DKK
Varenummer
springboxproair100x200
Delbetaling
713 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 21.375 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 713 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 21.375 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev den Ultimative Søvn med Tempur Spring Box

  Opdag den perfekte forening af komfort og support med Tempur Spring Box. Denne innovative seng er designet med en robust sengebund og indbyggede Pocketfjedre, der arbejder harmonisk med TEMPUR® madrasser for at levere enestående trykaflastning og støtte.

  Design og Funktion:

  • Stilrent Look: Tempur Spring Box præsenterer et enkelt, svævende design, der tilfører et moderne touch til ethvert soveværelse.
  • Indbyggede Pocketfjedre: Integreret i sengebunden for øget balance og støtte, perfekt kombineret med TEMPUR® madrasser for ultimativ komfort.

  Vælg Din Komfort:

  • Tempur Pro Air Madras (Inkluderet):
   • Soft: En blød madrasfølelse med kroptilpasset støtte.
   • Medium: En medium madrasfølelse, ideel for dem, der søger en balance mellem komfort og støtte.
   • Medium Firm Hybrid: En medium-fast madrasfølelse med respons fra præcision microfjedre for tilpasset støtte.

  Yderligere Detaljer:

  • 15 cm Pynteben: Elegante ben, der tilføjer et sofistikeret touch til din sengs udseende.
  • Gavl (Ekskluderet): Mulighed for at tilføje en gavl for at fuldende dit soveværelses æstetik.

  Vælg den TEMPUR® følelse, der passer bedst til dine behov, og sikr en nat med optimal komfort, hvor din skulder og rygrad kan hvile i naturlige positioner, som når du står. Forvandl din søvnoplevelse med Tempur Spring Box – hvor luksus møder funktionalitet.

  - Rammen er af massivt træ
  - Box inkl. ben uden madras højde 40 cm
  - 14 forskellige farve kombinationer
  - Fås i stof eller læder
  - Passer til alle Tempur madrasser
  - Tempur Pro Air Plus madras højde 25 cm
  - Dansk produceret på egen fabrik
  - Kvalitetsstemplet og anerkendt af NASA
  - OekoTex, Hygiejnisk sovemiljø
  - Tempur madrasser har 15 års fuld garanti
  - Tempur ramme har 10 års garanti

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Spring Box 100x200 cm "Inkl. TEMPUR PRO® AIR PLUS™ madras
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille