Tempur Spring Box 180x210 - INKL. TEMPUR PRO PLUS SMARTCOOL MADRAS

Tilbudspris 42.749,25  DKK Regulær pris 56.999,00  DKK
Varenummer
springboxproplus180x210
Delbetaling
1.425 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 42.750 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 1.425 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 42.750 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Tempur Spring box er bygget op af fjedre. De indbygget Pocketfjedre i kombination med Tempur madrasser giver en god balance i sengen.
  Sengen er stilrent og har enkelt og svævende look.
  Tempur Spring Box er en Robust sengebund der med indbygget Pocketfjedre i kombination med en trykaflastende Tempur madrasser.

  Vælg den unikke trykaflastende TEMPUR® følelse, der passer og understøtter dig bedst, for optimal komfort og. Den rette madras sørger for, at der er plads til din skulder når du ligger på siden, samt din rygrad forbliver lige, som når du står op.

  • Soft: En blød madrasfølelse med kroptilpasset støtte
  • Medium: En medium madrasfølelse for den perfekte balance komfort og støtte
  • Medium Firm Hybrid: En medium-fast madrasfølelse med respons fra præcision microfjedre og tilpasset støtte
  • Medium Firm: En medium-fast madrasfølelse med fri bevægelighed og tilpasset støtte

  Inkl. 15 cm pynteben
  Ekskl. Gavl 

  - Rammen er af massivt træ
  - Box inkl. ben uden madras højde 40 cm
  - 14 forskellige farve kombinationer
  - Fås i stof eller læder
  - Passer til alle Tempur madrasser
  - Tempur Pro Plus SmartCool madras højde 25 cm
  - Dansk produceret på egen fabrik
  - Kvalitetsstemplet og anerkendt af NASA
  - OekoTex, Hygiejnisk sovemiljø
  - Tempur madrasser har 15 års fuld garanti

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Spring Box 180x210 - INKL. TEMPUR PRO PLUS SMARTCOOL MADRAS
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille