Tempur Spring Gavl "Texture"

5.999,00  DKK
Varenummer
tempurtexture
Delbetaling
200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Ønsker du at fuldende sengens udseende med stil og elegance? Så er TEMPUR® Texture gavl det perfekte valg for dig. Vores gavl er designet til at give din seng et sofistikeret og personligt præg. Denne gavl er tilgængelig i hele 16 forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse udtrykket på din seng i overensstemmelse med din personlige smag og indretning.

  TEMPUR® Texture gavl er alsidig og kan bruges sammen med både TEMPUR Springbox, TEMPUR Kontinental og TEMPUR Springadjustable. Dette gør den til en ideel løsning for enhver sengestil og komfortbehov.

  Du har også mulighed for at vælge den gavl, der passer bedst til din seng. TEMPUR® Texture gavl fås i to forskellige højder: 110 cm og 130 cm. Dette giver dig mulighed for at vælge den højde, der passer bedst til din præference og indretning.

  Derudover tilbyder vi forskellige bredder, så du kan skræddersy din gavl til sengens størrelse. Du kan vælge mellem bredderne 140 cm, 160 cm og 180 cm for at sikre, at din TEMPUR® Texture gavl passer perfekt til din seng.

  Med TEMPUR® Texture gavl får du ikke kun et stilfuldt og personligt præg på din seng, men også den kendte TEMPUR-kvalitet og komfort. Gør din seng til et centralt element i dit soveværelse med vores Texture gavl, og oplev den ultimative søvnoplevelse.

   

  Højde: 110 eller 130 cm
  Bredde 140,160,180 cm ( Gavlen er 10 cm bredere end sengen i hver side)
  Farve: 16 forskellige farver ( 14 farver fås i tekstil/kunstlæder eller ren tekstil)

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Spring Gavl "Texture"
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille