Tempur kontinentalseng

Kontinentalsenge fra Tempur

Her finder du vores udvalg af de elegante kontinentalsenge fra Tempur. Hvis du er på udkig efter en seng, hvor du opnår fantastisk støtte, så kan det meget vel være, at du skal kigge nærmere på vores udvalg af kontinentalsenge fra Tempur. Vores sortiment er valgt med henblik på at kunne opfylde dine behov. Har du brug for en seng, der er let tilgængelig? Så skal du se Tempur Fusion, der med en god højde gør det nemmere for dig at komme i og ud af sengen. Ønsker du et lettere udtryk for din fremtidige seng? Så se nærmere på vores Tempur spring box. Det ligner, den svæver.  

Tempur er en international virksomhed. En af virksomhedens første opgaver blev at producere behagelige og ergonomiske sæder til NASA’ rumraketter. Tempur producerer i dag kvalitetssenge til hele verden, og de er en af de førende aktører i sengeindustrien. Hos Delfin Sengecenter er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder international kvalitet. Vi forhandler også andre Tempur produkter - se vores udvalg af elevationssenge, boxmadrasser og topmadrasser.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, hvor vi vil kan bistå med ekspertise i din søgen efter den perfekte seng. 

4 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetsleverandører

Tempur er god kvalitet. Der er ikke så meget at diskutere. Hos Delfin Sengecenter går vi op i, at vores kunder får en løsning, de er tilfredse med, når de handler ved os. Derfor er vi glade for at kunne have Tempur som en del af vores sortiment, da vi ved, at de er yderst detaljeorienteret, når de kvalitetssikre deres produkter. Hos Delfin Sengecenter har vi valgt leverandører, som vi stoler på. 

Ekspertise til din rådighed

Vi er nogle af dem, der har været i sengebranchen længst tid, og det kommer dig til gode, når du handler ved os. Igennem årene har vi hjulpet tusindevis af kunder med at finde den perfekte seng til lige netop dem. Det er ikke altid den dyreste seng, der er den bedste for dig. Ønsker til en seng er lige så forskellige, som vi mennesker er. Derfor kan det ofte være en god idé at lade eksperter stille de rigtige spørgsmål, når man er ude for at finde en god og langtidsholdbar seng. Vi indtager med glæde ekspert rollen, når du kontakter os i vores butikker, på telefon eller mail