Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

TEMPUR madrasser

Tilbudet gælder gælder til og med 30.11.22

Tempur Madras

TEMPUR leverer nogle fuldstændig fænomenale madrasser, der indeholder et unikt materiale, som tilpasser sig din krops vægt og form, samtidig med at den reagerer på din kropstemperatur. Ved mange andre skummadrasser anbefales det, at de vendes og drejes, så madrasserne opretholder deres oprindelige form. Dette behøver du ikke med madrasserne fra TEMPUR, da disse genfinder deres oprindelige form, så snart du stiger ud af sengen.

Madrasserne findes desuden i forskellige hårdheder, så du har mulighed for at vælge en blød, medium eller fast madras. Dermed kan du få den mest optimale madras for netop dig, så du kan opnå en dyb og genopbyggende søvn nat efter nat. Se nærmere på vores udvalg af TEMPUR madrasser herunder og find din foretrukne.

Læs mere Læs mindre

18 varer

Faldende orden
pr. side

Er du på udkig efter en blød, medium eller fast TEMPUR madras?

Uanset hårdhedsgraden så kan du finde din foretrukne TEMPUR madras her på siden. TEMPUR leverer nemlig 4 forskellige madraskollektioner, som hver især har noget helt unikt at byde på - og hos Delfin Sengecenter kan du naturligvis finde madrasser fra alle disse kollektioner. Således kan du få den mest optimale madras for netop dig.

Cloud madrasserie: En madras fra TEMPUR Cloud kollektionen er for dig, der søger en dejlig blød madras. Den indeholder nemlig et ekstra blødt materiale på overfladen, som straks omfavner dig med en eminent komfort. Madrassen er designet for at skabe en dejlig blød følelse, samtidig med at den tilpasser sig din kropstype og leverer en optimal støtte.

Sensation madrasserie: En madras fra TEMPUR Cloud kollektionen er for dig, der søger en medium fasthed. Den er designet for en traditionel fjedrende følelse, der støtter kroppen blidt og giver dig nem bevægelighed.

Hybrid madrasserie: Madrassen fra TEMPUR Hybrid kollektionen er en kombineret skum- og springmadras med medium fasthed. Den er designet for at kunne give dig hurtig respons og levere den mest optimale bevægelsesfrihed – blandt andet derfor har TEMPUR selv udnævnt denne madrasserie til at være deres mest innovative til dato. 

Original madrasserie: Søger du en fast madras, så skal du uden tvivl vælge en TEMPUR Original madras. Madrassen fra denne kollektion er designet for at give dig en fastere følelse, samtidig med at den tilpasser sig din kropsform, så du fortsat får høj komfort.

Alle TEMPURs madrasserier har et aftageligt betræk, der nemt og hurtigt kan lynes af. Betrækket kan vaskes ved 60°, så du kan få en forfriskende søvn. Ønsker du at læse nærmere om de forskellige TEMPUR madrasser, kan du gøre det via TEMPURs hjemmeside.

Øvrige produkter fra TEMPUR

Foruden vores forskellige TEMPUR madrasser, kan du også finde øvrige produkter fra det populære og anerkendte mærke. Se eksempelvis vores udvalg af TEMPUR kontinentalsenge eller elevationssenge, hvis du er mere til det. Søger du desuden en kvalitetsrig topmadras til din seng, leverer TEMPUR ligeledes dette, ligesom de også har et stort udvalg af komfortable dyner og puder, som kan være med til at forbedre din nattesøvn yderligere.

Har du spørgsmål til nogle af deres mange produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33, via mail til [email protected] eller vores online kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.