Tempur puder og specialprodukter

Måske er du allerede bekendt med den ekstraordinære komfort, produkterne fra TEMPUR bidrager med, og herunder det unikke TEMPUR-materiale. Hos Delfin Sengecenter er vi en stolt forhandler af TEMPURs produkter, der inkluderer alt fra madrasser og topmadrasser til senge og naturligvis dyner, puder og specialprodukter, der er uundværlige produkter for mange.

Her på siden finder du vores udvalg af TEMPURs lækre specialprodukter samt dyner og puder. Vi har helt sikkert lige den model, du leder efter, da TEMPURs produkter er specielt udviklet til bl.a. den sovestilling, du foretrækker. Dermed er du sikret den bedst mulige nattesøvn eller den bedst mulige komfort i løbet af dagen med vores kvalitetsstærke produkter fra TEMPUR.

23 varer

Faldende orden
pr. side

Find TEMPUR-hovedpuder som ”Traditional” og ”Ombratio” her 

Her på siden finder du med sikkerhed den helt perfekte hovedpude til dig. TEMPURs hovedpuder giver alle den optimale komfort og støtte, og de fås i mange forskellige variationer. Du kan nemlig vælge din ideelle pude efter den sovestilling, du bedst kan lide, og dermed skaber du de bedst mulige forhold for din nattesøvn. Flere af TEMPURs puder er desuden Oeko-Tex® Standard 100-certificeret, så du slipper for at være bekymret for skadelige stoffer.

Vi forhandler alle de populære TEMPUR-puder, hvor du bl.a. kan finde deres ”Traditional”, ”Millenium” samt ”Ombratio”, som alle giver dig en optimal sovekomfort på hver deres måde. Vi har også en behagelig og let sommerdyne fra TEMPUR, som reducerer varme og svedproduktion –    så er du godt klædt på til nattesøvnen. Naturligvis har vi også pudebetræk, der kan bruges til de fleste af puderne, samt lagner fra TEMPUR her på siden, så den gode kvalitet fortsætter hele vejen.

TEMPUR-puder til dagligdagen og rejsen 

Se også vores udvalg af puder, der sørger for en behagelig støtte hele dagen – både på kontoret derhjemme, under transport og sågar på cyklen. Vi har lændepuder, kilepuder og siddepuder, som kan bruges, når du f.eks. sidder og arbejder på kontoret. Du er også dækket ind på cykelturen med et TEMPUR-sadelovertræk, der former sig efter din krop og derfor er god på længere cykelture. 

I flyet, i bilen eller i toget har vi naturligvis også alt det, du har brug for af TEMPUR-produkter. Du kan nemlig få alt fra nakkepuder og komfortsæder til lækre, bløde sovemasker, som holder alt lys ude her på siden. Aldrig har det været mere komfortabelt at rejse end med TEMPURs specialprodukter.

Øvrigt udvalg af TEMPUR hos Delfin Sengecenter 

Hvis du ønsker at undersøge vores webshop for flere produkter fra TEMPUR, så skal du ikke lede længe. Vi har nemlig et stort udvalg af produkter fra TEMPUR som madrasser, topmadrasser, elevationssenge, boxmadrasser og kontinentalsenge samt alt det nødvendige tilbehør. Vi hos Delfin Sengecenter sørger for, at du er helt dækket med TEMPUR, så du ikke bliver snydt for den fænomenale komfort.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores TEMPUR-produkter. Dette kan du gøre via tlf. +45 56 14 55 33 eller ved at skrive til vores mail [email protected]. Du må også gerne skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker det. Vi ser frem til at høre fra dig.