TEMPUR tilbehør

Tilbehør fra Tempur

Her på siden kan du finde vores udvalg af tilbehør fra Tempur - sengegavle og sengeben i den bedste kvalitet. Tempur er verdens største aktør i sengebranchen, og det er ikke uden grund. Tempur har en særdeles god sans for at kombinere æstetik og kvalitet. I vores udvalg af tilbehør fra Tempur har du muligheden for at tilkøbe produkter, der løfter din sengs udtryk og holdbarhed. 

Tempur er en international virksomhed, der leverer artikler til soveværelset til hele verden. Hos Delfin Sengecenter er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et udvalg af Tempur, da vi mener, Tempur er kvalitet. Udover tilbehør fører vi et bredt udvalg af Tempur senge og madrasser. Se nærmere i menuen til venstre, hvor du blandt andet kan opleve kontinental- og elevationssenge fra Tempur. 

Hvis du har lyst til at opleve Tempur på egen krop, så er vi altid klar til at byde dig velkommen i vores fysiske butikker. Vi hjælper dig også gerne med at finde svar på dine spørgsmål over mail eller telefon.

8 vare(r)
5.999,00 DKK
5.999,00 DKK
5.999,00 DKK
4.499,00 DKK
999,00 DKK
999,00 DKK
999,00 DKK
Pris fra:
399,00 DKK
8 vare(r)

Æstetik og kvalitet er hvad der kendetegner Tempur

Ofte kan man fornemme det, før man får det i hænderne. Kvalitet. Tempur har en evne til at tænke over hver en detalje, når de udvikler og producerer deres varer, og det giver kunden et kvalitetsresultat, der holder i mange år. Sengeartikler skal forene æstetik og kvalitet, og det gør Tempur. 

I mere end 30 år har Tempur lavet innovative sengeløsninger, og de har altid været kompromisløse i deres krav til kvalitet. Det er formentlig også derfor, at Tempur ligger nummer et i mange af verdens lande, når man kigger på kundetilfredshed. 

Erfaring tæller

Ligesom Tempur har vi mange års erfaring bag os i at hjælpe vores kunder mod en bedre nattesøvn. Når du vælger Delfin Sengecenter som leverandør, så vælger du en erfaren sparringspartner, der med et professionelt blik kan rådgive dig i retning af den perfekte sengeløsning for dig.