Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

TEMPUR Topmadrasser

Er du på udkig efter en lækker topmadras til din TEMPUR-madras, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Delfin Sengecenter har vi nemlig et godt udvalg af topmadrasser fra kvalitetsrige TEMPUR, så du kan sove godt som aldrig før. En topmadras er et vigtigt element i din seng, da den sikrer dig bedre komfort og en mere stabil nattesøvn. Desuden forlænger en topmadras også din sengs levetid, da det er en billigere løsning at skifte en topmadras ud efter nogle år end selve madrassen.

Gå på opdagelse i vores udvalg af topmadrasser fra TEMPUR og find den, der passer til din TEMPUR-madras. Vi forhandler topmadrasser i flere forskellige størrelser og følelser, så du kan helt sikkert finde den ideelle for dig. Kig dig endelig omkring her på siden.

Læs mere Læs mindre

5 varer

Faldende orden
pr. side

Topmadrasser fra TEMPUR i 90x200, 180x200, 140x200 m.fl. 

Her på siden har vi topmadrasser fra TEMPUR fra flere af deres serier, nemlig Original 7, Cloud 7 og Sensation 7, så du kan finde den rigtige til din madras. 7-tallet i navnene dækker over tykkelsen på TEMPURs topmadrasser, som er 7 cm. Topmadrasserne fås i mange forskellige størrelser, herunder bl.a. 90x200, 180x200, 140x200 og 160x200, så vi har den helt rigtige størrelse til de fleste senge.

Betrækket på topmadrasserne er fremstillet i polyester med 5 % strækbart elastan på den ene side og velour på den anden side. Madrasserne er vendbare og temperaturregulerende, da polyestersiden føles køligere at ligge på. Dette giver en fordel for dig, så du kan vende madrassen f.eks. efter årstiderne med kølende effekt om sommeren og varme om vinteren. 

Topbetrækket på alle topmadrasserne er Oeko-tex 100-certificeret, så du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer, når du sover. Betrækket er desuden vaskbart ved 60 grader, så du kan vaske det efter behov og bibeholde et godt sovemiljø. Det er bare op til dig at vælge, hvilke af vores topmadras-modeller, du skal have til dit soveværelse.

Vi dækker dig ind med TEMPUR

Vil du gerne fortsætte den lækre stil med TEMPUR i soveværelset, så tag endelig et kig på vores udvalg af TEMPUR-produkter. Vi har sørget for, at du kan få din nattesøvn udelukkende omgivet af TEMPUR. Vi forhandler nemlig alt fra elevationssenge og kontinentalsenge til dyner, puder og specialprodukter – med andre ord alt hvad du har brug for til din TEMPUR-søvn.

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du har spørgsmål til vores topmadrasser fra TEMPUR. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Hold dig endelig ikke tilbage med spørgsmål – vi vil meget gerne hjælpe dig.