Vand Pleje/tilbehør

En vandseng kommer ikke alene og har derfor brug for tilbehør for at fungere optimalt og give dig den ideelle sovekomfort. Vi hos Delfin Sengecenter har et solidt udvalg af alt det pleje/tilbehør, du har brug for til din vandseng og/eller vandmadras – uanset om det er en hardside eller softside, du har i soveværelset. Vi sørger for, at du er helt dækket ind, når det gælder din vandseng.

Tag et kig på vores tilbehør nedenfor og se, om der ikke er noget, du mangler. Hvad enten du mangler en skånemadras til vandsengen eller algemiddel for den ideelle pleje af vandmadrassen, så har vi det hele til dig.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Få tilbehør til vandsenge som varmelegemer, lappeudstyr, pleje m.m. 

Vi hos Delfin Sengecenter har gjort det nemt for dig ved at samle alt det nødvendige tilbehør, du har brug for til din vandseng her på siden. Vores tilbehør varierer i mange forskellige typer. Hvis du er på udkig efter tekstiler eller anden form for dug eller underlag til vandsengen, kan vi helt sikkert hjælpe dig med det. Vi har nemlig både stræklagner fra Juna, som er særligt velegnede til vandsenge grundet deres høje elasticitet, ligesom vi har rullemadrasser til vandsenge, så du kan sove endnu bedre. Du kan også finde sikkerhedsduge til både hardside og softside hos os, så du kan sove ubekymret. 

Til at pleje vandmadrassen har vi naturligvis også alt det, du har brug for. Er uheldet ude, og der går hul på vandmadrassen, så kan vores lappeudstyr hjælpe dig godt på vej, så du kan lægge på madrassen igen. Vi har også air extractors, som bruges til at fjerne luft fra vandmadrassen, hvis vandsengen skvulper og irriterer. Se også vores vinylrens, som er specielt udviklet til at vedligeholde madrassen og gøre den smidig. Du smører blot et tynd lag på hver måned – nemt og enkelt.

Du finder også varmelegemer til vandmadrasser her på siden med on/off-funktion og ur, som du kan indstille efter, hvornår du befinder dig i sengen. På den måde kan du nyde din lune seng i de kolde vintermåneder og aldrig mere fryse dig igennem natten igen.

Delfin Sengecenter sørger for en god nats søvn 

Når du har fået dækket dit behov for tilbehør til vandsengen, kan du tage et kig på vores øvrige udvalg for at se, om du mangler at blive dækket ind andre steder. Udforsk vores sortiment af hardside vandmadrasser og softside vandmadrasser, hvis du gerne vil undersøge mulighederne for en ny, lækker madras til soveværelset. Vi har også alt, du har brug for til en god nats søvn i vandsengen i form af hovedpuder og dyner

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du har nogle spørgsmål til vores vandsenge eller tilbehør dertil. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål, så du får det helt rigtige produkt hjem til dig. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker det. Vi ser frem til at høre fra dig.