Sengeben: Stilfuld Support til Din Seng

Leder du efter de helt rigtige sengeben til din seng, men er i tvivl om, hvilke du skal vælge? Så kan vi hos Delfin Sengecenter hjælpe dig på vej! Vi tilbyder en række sengeben i forskellige farver, former og kvaliteter, så der er sengeben til enhver smag. Du kan bl.a. få ben i stål, metal og eg fra forskellige anerkendte brands hos os, nemlig Jensen, Dunlopillo, Pegasus, Livingbed og TEMPUR.

Gå på opdagelse i vores udvalg af sengeben og se, hvilke der passer bedst til dit soveværelse og din seng. Sengeben giver din seng et flot og elegant udtryk, når sengen kommer op i højden. Samtidig er ben en fordel at investere i, da de løfter din seng op i højden, så du ubesværet kan lægge dig og rejse dig fra sengen igen.

33 varer

Faldende orden
pr. side

Få sengeben på bl.a. fra 10 cm til 29 cm her 

Hos Delfin Sengecenter kan du få sengeben til enhver smag. Du kan desuden også få sengesokler hos os, som giver et eksklusivt og storslået udtryk, man især kender fra amerikanske soveværelser. Vi tilbyder også sengehjul til din seng, hvis du skal have mulighed for at rulle din seng rundt i lokalet efter behov. 

Vores sengeben fås i et væld af former, og alle ben har helt forskellige udtryk, også selvom de er lavet af det samme materiale. Du kan bl.a. få sengeben som champagneben, der minder om et tyndt champagneglas i formen, ligesom du kan få ben i lidt grovere udtryk, nemlig firkantede sengeben. Vi har også elegante triangle-ben, som giver noget kant til sengens helhedsudtryk.

Når du skal vælge dine ideelle sengeben så køb f.eks. ben i træ, hvis du har andre elementer i træ i soveværelset for at skabe en rød tråd og give et smukt helhedsudtryk. Det omvendte gør sig gældende med vores ben i stål og metal, som vil tage sig godt ud med andre detaljer med det industrielle look.

Delfin Sengecenter har sengetilbehør til dig

Mangler du andet sengetilbehør til soveværelset, kan vi hos Delfin Sengecenter naturligvis også hjælpe dig med det. Se vores udvalg af rullemadrasser og skånemadrasser samt vores fine lamper, som er uundværligt tilbehør i et soveværelse. Fuldend desuden dit soveværelse med vores sengeborde og garderobeskabe, så du er helt dækket ind med møbler til soveværelset. 

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af produkter, må du hellere end gerne kontakte os. Vi har et af markedets bredeste udvalg af senge, sengeudstyr og madrasser og vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Du kan ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!