Sengegavl: Elegance og Funktionalitet til Din Seng

Det kan godt være, at sengegavlen ikke har nogen direkte indflydelse på din søvnkomfort – og så alligevel. Vælger du en blød sengegavl, kan du faktisk få lidt ekstra komfort til ryggen, når du sidder i sengen og læser eller tjekker nyheder på din smartphone. En sengegavl har også en praktisk funktion, da den kan beskytte din væg mod slitage.

Tjek vores store udvalg af sengegavle herunder, og giv din seng et nyt look. Mangler du andet til indretningen i soveværelset, finder du hos Delfin Sengecenter også et stort udvalg af sengeborde og kommoder samt garderobeskabe.

46 varer

Faldende orden
pr. side

Gør din seng mere indbydende med sengegavle fra Delfin Sengecenter

En sengegavl er en let og enkel måde at skabe et nyt look i soveværelset og samtidig få din seng til at fremstå ekstra indbydende. Udover at give dig ekstra komfort, når du læser eller ser fjernsyn i sengen, så har du med en ny sengegavl på ganske kort tid ændret udtrykket i dit soveværelse.

Vores polstrede sengegavle fra brands som Dunlopillo og Jensen er perfekte til dette formål. Med deres elegante design og rene linjer kan de give dit soveværelse et moderne og stilet look, hvor sengen virkelig kommer i fokus og indbyder til hygge og afslapning. De forskellige designs fås i et væld af farver, så du kan få lige præcis den farvetone og det udtryk, som du foretrækker og som passer ind i resten af soveværelset.

Skal dit soveværelse virkelig have en overhaling, måske med en helt ny seng, finder du hos Delfin Sengecenter også et stort udvalg af flotte og lækre kontinentalsenge, som vil tage sig virkelig godt ud sammen med vores sengegavle og naturligvis sikre dig en enestående søvnkomfort.

Kontakt os, hvis du har brug for vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller brug for vejledning til at vælge det rette produkt –uanset om det gælder senge, madrasser eller sengegavle – så står vi hos Delfin Sengecenter naturligvis til rådighed. Som en af Danmark ældste specialbutikker inden for senge, madrasser og sengeudstyr har vi masser af erfaring og kan derfor give dig kompetent rådgivning, så du kan opnå den eftertragtede gode nattesøvn!