Topmadrasser - Øg Din Sengs Komfort med Vores Udvalg af Kvalitets Topmadrasser

SPAR OP TIL 60% PÅ Topmadrasser

'En god topmadras er med til at forbedre komforten i din seng, så du kan få en bedre og mere stabil nattesøvn. Hos Delfin Sengecenter har vi derfor et bredt sortiment af topmadrasser fra nogle af de førende producenter på markedet heriblandt Jensen og Dunlopillo.

Du kan i vores udvalg vælge en Celtius memory foam-topmadras, der former sig efter din krop, eller du kan vælge en naturlatex-topmadras, der er et naturprodukt og dermed mere allergi- og miljøvenlig. Naturlatex-madrassen har herudover mange af de samme egenskaber som madrassen i memory foam. Du kan læse nærmere om forskellen på de to madrastyper nederst her på siden. Ellers anbefaler vi dig blot at se nærmere på udvalget af topmadrasser og vælge den størrelse, der passer til din seng i en kvalitet, som matcher dine behov.

Filtrer
Filtrer efter

41 varer

Faldende orden
pr. side

Gode topmadrasser fra Delfin Sengecenter

Foruden at en topmadras kan forbedre komforten i din seng betydeligt, så kan den også være med til at forlænge levetiden på din seng, da det er nemmere og billigere blot at skifte topmadrassen ud en gang imellem, end det er at skifte hele sengen ud. Hygiejnen har ligeledes en del at sige. Med en topmadras har du mulighed for at tage betrækket af og vaske det løbende efter behov.

Hos Delfin Sengecenter har vi to forskellige typer topmadrasser, og i det nedenstående vil vi forklare nærmere om fordelene ved de to.

Memory foam-topmadras

Memory foam-madrasser former sig efter din krop, hvilket er med til at forbedre din nattesøvn betydeligt, fremfor hvis du køber en helt almindelig skummadras. Dette skyldes, at madrassen i memory foam giver en bedre aflastning på de områder, hvor din krop vejer mest, da den tilpasser sig din kropsvægt ud fra din kropsvarme - dermed får du en bedre støtte og aflastning. Desuden er topmadrasserne i memory foam yderst bløde og behagelige.  

Naturlatex-topmadras

En naturlatex-topmadras har mange af de samme egenskaber som en topmadras i memory foam. Desuden er latex et naturprodukt, og dermed er denne madras mere miljø- og allergivenlig. En anden fordel ved en topmadras i naturlatex er, at den har en ventilerende funktion, som gør, at den har nemmere ved at aflede varme. Den vil dermed føles mere frisk at sove på, hvilket særligt er en fordel på de varme sommernætter.

Når du skal vælge din latex-topmadras, anbefaler vi, at du vælger en med en høj densitet, så du kan få den bedste støtte, ligegyldigt hvor meget du vejer. En topmadras i naturlatex kan virke en smule fastere end en topmadras i memory foam, men den er stadig dejlig blød og behagelig. Uanset hvilken af de to madrastyper du vælger, så får du en skøn topmadras, der giver dig god støtte.

Guide til valg af den rette topmadras for dig

Det er vigtigt at finde den rette topmadras, der passer til din krop og dens behov, så du kan få de bedste muligheder for en god nats søvn. Finder du den rette madras, vil du opleve, at du sover uden for mange uroligheder i løbet af natten.

Vi guider dig til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i og prøve en ny topmadras. Det kan derfor være en god idé at afprøve topmadrassen, inden du køber den, så du kan finde ud af, om den er for hård, for blød eller lige tilpas til dig.

Den for hårde topmadras

Alles kroppe er forskellige, og derfor kan nogens meninger om en madras godt svinge. Hvis du oplever, at madrassen er for hård, når du ligger på den, må du på jagt efter en anden. En for hård topmadras kan give dig problemer med ryg og nakke, fordi ryggen ligger i en skæv position, når du sover. Den vil ikke tilpasse sig efter dine hofter og skuldre, og det kan gøre, at din talje og lænd ikke får den støtte, den har brug for.

Den for bløde topmadras

Oplever du, at du synker langt ned i madrassen, ligesom hvis du lå i en hængekøje, så er den for blød. Ved for bløde madrasser bliver kroppen presset sammen på en uhensigtsmæssig måde, der kan give dig mange smerte i led og muskler.

Den rette topmadras

Når du finder den rette topmadras, vil du ikke være i tvivl. Topmadrassen vil hjælpe kroppen med at ligge jævnt, så du får den optimale støtte til talje, lænd, skuldre og hofter. Du kan se og mærke det, da madrassen vil tilpasse sig efter dine hofter og skuldre, så du synker ned i madrassen og opnår en lige rygsøjle, når du sover.

Topmadrasser til elevationssenge

Hvis du står og mangler en topmadras til din elevationsseng, skal du være opmærksom på, at du vælger en madras, der er speciallavet til elevationssenge. Vælger du en topmadras, der passer til kontinentalsenge eller boxmadrasser, så mister du de egenskaber en elevationsseng har. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis det er en dobbeltseng med elevation.

Hos Delfin Sengecenter kan vi særligt anbefale vores Split-H topmadras fra Unique eller vores Dunlopillo Supreme Cool Duo topmadras. Begge madrasser er udviklet til elevationssenge, så du får ekstra støtte, samtidig med at du kan benytte dig af individuel elevation.

Ved Karma Classic eller Happii-topmadrassen kan du vælge mellem en 40 mm latex- eller celtius-variant, og så kan betrækkes tages af og vaskes separat ved 60 grader. Madrassen er derudover produceret i en blød kvalitet, så det føles som om, du sover på en sky.

Ønsker du en topmadras til din elevationsseng med temperaturregulerende funktion, så er det vores topmadras fra Dunlopillo, du skal have fat i. Dens cool-funktion aktiveres, når din kropstemperatur stiger, så du kan sove behageligt hele natten. Som ved vores Unique-madras kan betrækket tages af og vaskes separat – dog anbefaler vi kun at vaske ved 40 grader.

Delfin Sengecenter – vi sørger for en god nattesøvn

Foruden vores topmadrasser her på siden kan du også finde en masse andre produkter, der allesammen er med til at sikre, at du kan få den bedste nattesøvn ud fra dine behov. Her kan du finde et stort udvalg af både sommer-, helårs- og vinter-dyner, diverse hovedpuder, forskellige sengetyper samt en masse andet.

Har du spørgsmål til nogle af vores topmadrasser eller andre sengeprodukter, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected]. Du er også meget velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan mærke produkterne, inden du køber dem med hjem.