Topmadras 140x200 CM

Giv din seng et nyt og forlænget liv med en topmadras fra Delfin Sengecenter. Find vores store udvalg af topmadrasser, der måler 140 cm i bredden, på denne side. Vi er stolte over, i samarbejde med vores leverandører, at kunne præsentere vores kunder for et udvalg af de bedste topmadrasser, der er på markedet. Tag et kik i menuen til venstre for at danne dig det fulde overblik over vores kvalitetsleverandører. 

En 140 cm bred seng er en optimal løsning på mange ungdomsværelser og lejligheder. Der er plads nok til, at man kan have overnattende gæster og ligge godt samtidig. Topmadrasser har været under massiv udvikling de seneste år, og de rummer forskellige kvaliteter. En topmadras kan hjælpe dig med at afkøle, hvis du ofte har det varmt om natten. Se vores udvalg af Dunlopillo topmadrasser, der kommer med en temperaturregulerende funktion. 

Topmadrasser kommer i forskellige fastheder, og det kan være svært at navigere i, hvad der er hvad, da en fast madras ikke nødvendigvis er det samme for alle leverandører. Lad Delfin Sengecenter være din professionelle sparringspartner i din søgen efter den perfekte topmadras.

23 varer

Faldende orden
pr. side

God beskyttelse

Lad os bare sige det, som det er - vi mennesker er ikke altid så hygiejniske, når vi sover. Man sveder, savler, elsker og (nogle) spiser i sengen. Det kan derfor være en god idé at beskytte sengen mod evt. snavs - det gør du nemt med en topmadras. På de fleste af vores topmadrasser kan du aftage betrækket og smide det direkte i vaskemaskinen. På den måde sikrer du, at din primære madras holder i mange år uden at blive beskidt og uhygiejnisk. 

Derudover beskytter en topmadras også dig, da den giver dig god komfort og støtte, når du sover. 

En erfaren sparringspartner

Delfin Sengecenter er en erfaren aktør i sengebranchen, og vi har løst de fleste udfordringer før. Det er på baggrund af vores store erfaring, at vi har sammensat vores store udvalg af topmadrasser. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i din søgen efter den næste topmadras. Kontakt os her eller kom ned i en af vores fysiske butikker. Her kan du afprøve topmadrasser og modtage professionel rådgivning.