Topmadras 180x200 CM

En god topmadras er yderst vigtig for en god nattesøvn. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et lækkert udvalg af topmadrasser, der måler 180 cm i bredden - se dem her på siden. 

Vi forhandler topmadrasser, der er produceret af kvalitetsleverandører. Moderne topmadrasser har forskellige styrker, og du kan således vælge den løsning, der passer perfekt til dig. Hvis du ofte har det varmt om natten, kan en topmadras hjælpe dig med at temperere. En topmadras produceret i naturlatex kan give dig gode fordele, hvis du har problemer med støv-gener, når du sover. Se nærmere på vores udvalg at topmadrasser fra danske Dunlopillo, der netop har specialiseret sig i at lave senge og madrasser i allergivenlige naturmaterialer. 

Hvis du skulle have spørgsmål eller specifikke ønsker for din næste topmadras, så sidder vi klar ved mail og telefon for at hjælpe dig godt videre. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at komme ned i en af vores fysiske butikker, hvor du kan afprøve vores lækre topmadrasser på egen krop.

31 varer

Faldende orden
pr. side

Beskyt dig selv og din madras

En topmadras er med til at optimere komforten og støtten for dig i din seng. Derudover fungerer en topmadras også som et beskyttende lag for den primære madras. En topmadras kan nemt rengøres, da man kan aftage betrækket og smide det direkte i vaskemaskinen. Dette slider naturligvis på betrækket, men hvis du skulle have brug for at skifte din topmadras, så er det ikke en lige så kostelig affære, som hvis du skal skifte hele din seng. Med en topmadras får du altså en god beskyttelse af din seng og bedre betingelser for at holde en god hygiejne om natten. 

Der er plads nok til de fleste

Med en 180 cm bred topmadras er der altid god plads i sengen. Hvis din seng er sammensat af to 90 cm bredde senge, så kan det være en god løsning at smide en 180 cm bred topmadras over. Med denne løsning fjerner du revnen mellem sengene, der kan være særdeles forstyrrende, når man sover. 

Vi har mange års erfaring i sengebranchen, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig videre mod en god og uforstyrret nattesøvn.