Topmadras 90x200 CM

Topmadras 90x200 cm

Ønsker du et godt soveklima, hvor du uforstyrret kan komme igennem natten? En topmadras gør det nemt for dig at holde et rent miljø i din seng. Vi forhandler et lækkert udvalg af topmadrasser, der måler 90 cm i bredden - se dem her på siden. Du kan orientere dig om vores samlede sortiment i menuen til venstre. 

En topmadras er ikke længere bare en topmadras. Den teknologiske udvikling har tilføjet en række kvaliteter til nutidens topmadrasser. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi topmadrasser, der kan hjælpe dig med at varmeregulere, hvis du kæmper med hedeture om natten - se blandt andre vores topmadrasser fra Tempur, der er verdens største leverandør af søvnartikler. I Danmark kan vi også lave yderst funktionelle topmadrasser. I Nordjylland, nærmere bestemt Thy, har Dunlopillo i snart 100 år produceret kvalitetssenge. Dunlopillo laver allergivenlige topmadrasser i naturlige materialer, der er bæredygtige. Se vores udvalg af Dunlopillo topmadrasser her

Hvis du skulle have lyst til at prøve en af vores mange topmadrasser, så er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon eller mail, hvis du foretrækker.

26 varer

Faldende orden
pr. side

Forlæng din sengs levetid med en topmadras

Med en topmadras fra Delfin Sengecenter forlænger du din sengs holdbarhed. En topmadras har to primære formål. For det første skal den give dig de bedste vilkår for en god nattesøvn. For det andet beskytter din topmadras også din primære seng. Topmadrassen fungerer som en slags rustning for den primære madras, og det kan ofte være nødvendigt, hvis du vil beholde en hygiejnisk og frisk seng i mange år frem. En topmadras er din sikkerhed for din sengs levetid.  

En jungle af produkter

Vi kan godt forstå, hvis du synes, det kan være uoverskueligt, når du skal finde ud af, hvilken topmadras, der passer til dig. Derfor håber vi, at du vil lade Delfin Sengecenter komme dig til undsætning. Vi møder på arbejde hver dag for at forbedre vores kunders nattesøvn. Hos Delfin Sengecenter har vi helt sikkert også den rette topmadras til dig - vi glæder os til at hjælpe.