Unique Multipocket Kontinentalseng 180 x 200 cm

180x200
Varenummer: uniquemultipocketcontinentalseng180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

18.272,00 DKK

* Obligatoriske felter

Gør noget godt for din nattesøvn og vælg en kontinentalseng, der tilpasser sig efter din krop. Denne Multipocket-kontinentalseng fra Unique er konstrueret af tre dele. Nederst består sengen af to boxmadrasser med skumkerne, som stabiliserer sengen og lader sig sove roligt og uden forstyrrelser, når den anden i sengen vender sig.

Ovenpå skummadrasserne har sengen en vendbar madras, som er designet med 5-zonet multipocket-fjederindlæg. Det lyder måske lidt teknisk, men det betyder i al sin enkelthed, at madrassen er designet med fem zoner, som støtter din krop individuelt. På den måde får din krop det bedst mulige fundament, når du skal sove.

Hvis du er interesseret i at investere i en ny seng, men ikke helt har besluttet dig endnu, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af kontinentalsenge. Her kan du sammenligne alle vores modeller på tværs af brands og prisklasser.

Sådan kontakter du os

Har du nogle spørgsmål om denne seng, om valg af din nye seng generelt eller noget helt tredje? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende en mail på kontakt@delfinsengecenter.dk.

 

Leveringstid 3-7 uger