Unique Topmadras - Latex eller trykaflastende skum

Varenummer: uniquetopmadras

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 923,50 DKK
Normalpris: 1.847,00 DKK

Livingbed Unique topmadras

Denne topmadras fra Livingbed er til dig, der ønsker høj kvalitet og godt design til en overkommelig pris. Topmadrassen fås i to forskellige varianter, nemlig med en 40 mm tyk kerne af latex eller trykaflastende skum fra Celsius. Begge varianterne er betrukket med et blødt bambusbetræk, som virker kølende og antibakterielt. Betrækket kan vaskes ved 60 grader, og topmadrassens samlede højde er cirka 7,5 cm.

Topmadrassen passer til langt de fleste kontinentalsenge og er et oplagt bud på en mærkbar opgradering, hvis din nuværende seng trænger til en overhaling.

Praktisk information

Betrækket kan vaskes ved 60 grader, og topmadrassens samlede højde er cirka 7,5 cm. Topmadrassen fås i en lang række størrelser til både enkelt- og dobbeltseng i længderne 200cm og 210cm. Den vejledende leveringstid på denne topmadras-model er 3-6 uger.

Hvis du har spørgsmål til denne topmadras fra Livingbed, andre af vores produkter eller brands eller et generelt spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk eller over almindelig e-mail. Du finder vores kontaktoplysninger inde ved kontaktformularen og nederst på siden her.