Unique H-Split topmadras - topmadras til elevationsseng

Varenummer: uniquesplit

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 2.307,50 DKK
Normalpris: 4.615,00 DKK

Livingbed Unique H-split topmadras

Denne topmadras fra Livingbed er specialudviklet til elevationssenge. Sengens særlige H-split gør det muligt for dig og din partner af udnytte sengens individuelle elevation, uden at det kan mærkes på den modsatte side af sengen. Det smarte design giver jer følelsen af at ligge i én seng med alle fordelene fra at sove på individuelle madrasser.

Topmadrassen har en støttende kerne af enten naturlatex eller trykaflastende skum fra Celsius. Valget af topmadrassens fyld er helt op til dig, og med til begge varianter følger et lækkert betræk af antibakterielt og kølende bambus. Hvis du overvejer at udskifte din nuværende seng, har vi både et stort udvalg af elevations- og kontinentalsenge, som du kan gå på opdagelse i.

Praktisk information

Topmadrassens kerne er 4 cm tyk, og hele topmadrassen har en samlet tykkelse på cirka 7,5cm. Betrækket af aftageligt og vaskbart ved 60 grader.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det gør du nemt og enkelt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer spørgsmål om alle vores produkter og brands og guider dig også gerne med gode produkter til din nattesøvn, hvis du ønsker det.