Unique Pocket Kontinentalseng 180x200 cm - Inkl. topmadras

180x200
Varenummer: Uniquepocketkontinentalseng180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 7.999,00 DKK
Normalpris: 15.385,00 DKK

* Obligatoriske felter

Denne lækre kontinentalseng fra Unique er designet i tre dele. Nederst i sengen er to boxmadrasser på 90x200cm., som er designet med en afstivende skumkerne. Skumkernen sørger for, at fjedermadrassen ovenpå ligger sikkert og stabilt, så du kan sove roligt og trygt.

Fjedermadrassen ovenpå boxmadrasserne er vendbar, og sengens gode komfort sikres af madrassens 5-zonede pocketfjeder-indlæg. Det vil sige, at pocketfjedrene er inddelt i zoner, så din krop får den rigtige støtte lige der, hvor der er brug for det. Hos Delfinsengecenter forhandler vi et stort udvalg af både kontinentalsenge og boxmadrasser, som du kan gå på udkig i, hvis du vil se flere af vores produkter, før du tager dit endelige sengevalg.

Kan tilpasses ned til mindste detalje

Sengen fås i hårdhederne medium og fast. Du vælger selv hårdhed for både den øverste og de nederste madrasser. Du kan desuden vælge mellem to forskellige farver, sort og grå, og om sengen skal leveres med eller uden gavl. Til sidst skal du vælge mellem et stort udvalg af kvalitetssikrede ben, som passer ind i din personlige stil.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til enten at ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller at skrive en mail på kontakt@delfinsengecenter.dk. Vi står altid klar med personlig rådgivning.