Vandsenge - Skræddersyet Komfort og Dyb Søvnoplevelse

Her finder du vores store udvalg af vandsenge. Vandsenge er stadig den dag i dag noget af det ypperste inden for sengekomfort. Du kan nemlig selv være med til at regulere både temperaturen og hårdheden på din seng. Det er blandt andet også en af grundene til, at vandsenge kan anbefales til personer, der lider af rygsmerter.

Delfin Sengecenter har solgt vandsenge i 33 år. Derfor mener vi, at vi kan tilbyde noget af markedets bedste rådgivning. Læs med her for at finde ud af, hvorfor du måske skal overveje en vandseng til dit soveværelse.

Siden vandsengen kom frem i Danmark, har vi hos Delfin Sengecenter solgt denne sengetype - mere konkret har vandsengen været en del af vores sortiment siden 1986. Derfor har vi mange års erfaring med vandsenge, og vi kan således vejlede dig mod det helt rette valg af vandmadras, så du kan få netop den seng, der opfylder dine behov bedst. En vandseng kan i mange tilfælde være et fordelagtigt valg, hvilket du kan læse nærmere om i teksten under vores produkter.

Selvom vandsenge i dag ikke er lige så populære, som de var i 1980’erne, så er der faktisk fortsat mange, der køber en vandseng i dag, og endnu flere der frisker deres gamle vandseng op. Se derfor nærmere på vores udvalg af vandsenge og vandmadrasser herunder. Vi sælger også diverse tilbehør til din vandseng.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Forskellen på en hardside og softside vandmadras

Hos Delfin Sengecenter sælger vi både hardside og softside vandmadrasser. Ser vi tilbage på dengang, hvor det hele begyndte, blev der udelukkende produceret hardside vandmadrasser, der blev placeret i en sikkerhedsdug og lå direkte i en træsengeramme. I dag produceres der også en lang række softside vandmadrasser, der modsat hardside madrasserne, også er omgivet af en skumramme. Skumrammen gør ikke kun sengene mere komfortable, men de har også en varmeregulerende effekt.

Valget imellem en hardside eller softside vandmadras afhænger af dine præferencer. Med en hardside madras er det nødvendigt med en sengeramme, som støtter madrassen. Dette behøver du ikke nødvendigvis med en softside vandmadras, da skumrammen giver madrassen en fast støtte.

Hvorfor skal jeg vælge en vandseng?

Vandsenge er behagelige at ligge i, og de kan desuden være rigtig givende for dig, der døjer med allergi eller rygproblemer. Vælger du en hardside vandmadras, er den allergivenlig, blandt andet fordi der ikke ophobes fugt i madrassen. Denne type madras er desuden nem at rengøre, da betrækket blot kan lynes af og vaskes i vaskemaskinen. Hertil kan selve madrassen blot vaskes af med en klud. Således fjernes hudpartikler nemt og husstøvmider kan ikke leve på overfladen af madrassen. Denne mulighed for høj hygiejne gør, at allergener formindskes. 

En vandseng er ligeledes fordelagtig for dig med rygproblemer, da den kan skræddersys til netop dine behov. Vandmadrassen giver god kropsstøtte og former sig efter din krop, og sammen med varmen fra madrassen, hjælper det ryggen og leddene til at slappe fuldstændig af.

Kontakt os for nærmere vejledning

Har du behov for nærmere vejledning om, hvilken vandmadras du skal vælge, eller har du nogle spørgsmål til vores udvalg af vandsenge eller øvrige produkter? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning og rådgivning.  Vi kan kontaktes på tlf. +45 56 14 55 33 eller via mail til [email protected]. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan se nærmere på vores vandsenge og afprøve de forskellige modeller, så vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning for dig.