W-EXCLUSIVE PTC VARMELEGEME M/JORD TIL VANDSENG

1.075,00  DKK
Varenummer
Varmelegme
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • W-EXCLUSIVE PTC VARMELEGEME M/JORD 250W BOX 90 TIL VANDSENG

  Dette varmeelement til vandsenge er specialkonstrueret og består af en varmemåtte med en termostat, der kan indstilles fra 26 – 36 grader, alt efter hvor varm du ønsker vandsengen.

   Vi anbefaler, at du som udgangspunkt indstiller termostaten på 28 grader. Herefter kan du finjustere til den temperatur, der giver dig den bedste komfort.

  Varmeelementet er 100% sikkert i brug. Det er indkapslet i en vandtæt folie og har børnesikret strømforsyning og termostatregulator, Der ydes fem års garanti.

  Termostaten kan adskilles fra varmemåtten.

  Husk at til dual systemer (to separate vandmadrasser i sengen) skal der bruges to varmelegemer.

   
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:W-EXCLUSIVE PTC VARMELEGEME M/JORD TIL VANDSENG
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille