Verona Sovesofa 140x200 cm - Med en stor opbevaringsplads

Kun %1 tilbage
Fra 4.799,00  DKK Regulær pris 6.999,00  DKK
Varenummer
verona
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Inari Anthrasite 94 er til special pris

  Optimer din plads med Verona Sovesofa!

  Transformér dit kontor eller ekstraværelse til en hyggelig soveplads med vores multifunktionelle Verona sovesofa. Den er ideel til overnattende gæster og udnytter rummet effektivt.

  Kompakt og funktionel Verona sovesofaen måler H88 x B168 x D86 cm med en behagelig siddehøjde på 44 cm og en sovemålhøjde på 32 cm. Når den udfoldes, tilbyder den et rummeligt liggemål på 140 x 200 cm. Den indbyggede opbevaringsplads under sædet er perfekt til at gemme dyner og puder, så du nemt kan holde orden.

  Robust og behagelig Denne sovesofa er fremstillet af kvalitetsskum og betrukket med Inari-stoffet, et kraftigt og slidstærkt møbelstof med en høj martindale rating på 49.000, hvilket garanterer lang holdbarhed og modstand mod slid. Stoffets farve kan nemt identificeres ved at holde musen over farvekortet online.

  Ekstra komforttips For øget komfort og for at beskytte din sovesofa mod sved og pletter, anbefaler vi at tilføje en rullemadras. En Memoryfoam/Celtius topmadras vil også forbedre sovekomforten og kan nemt pakkes væk, når den ikke er i brug.

  Se den selv! Besøg os i en af vores butikker og oplev Verona sovesofaen personligt. Den er altid udstillet, så du kan se og mærke kvaliteten selv.

  Omdan nemt dit rum med Verona sovesofaen – både praktisk og stilfuld!

  Sovesofaen måler H88 x B168 x D86 cm 
  Siddehøjde på 44 cm
  Sovemålhøjde på 32 cm
  Liggemål på 140 x 200 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Verona Sovesofa 140x200 cm - Med en stor opbevaringsplads
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille