Boxmadras 140x200 CM

Mangler du en seng, der er komfortabel og nem at gå til? Så skal du tage et nærmere kik her på siden, hvor du finder vores udvalg af boxmadrasser, der måler 140 cm i bredden. Vores boxmadrasser er meget forskellige, men de har alligevel én ting til fælles - de produceres af kvalitetsleverandører. 

Vi har udvalgt vores leverandører for at kunne bringe det bedste til vores kunder. Vi er kompromisløse, når det kommer til vores krav til kvaliteten, så det skal vores leverandører også være. Blandt vores leverandører af boxmadrasser finder du Tempur og Dunlopillo. Tempur er en førende international virksomhed, der har enorme midler til at udvikle deres produkter. Dunlopillo er en nordjysk sengeproducent, der har fokus på at producere miljøvenlige senge i allergivenlige materialer. Som du måske kan fornemme spænder vores udvalg af boxmadrasser bredt. I menuen til venstre kan du danne dig et komplet oveblik over vores samlede sortiment af boxmadrasser.   

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle mangle svar på dine spørgsmål. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fysiske butikker. Du kan også altid kontakte os på mail eller telefon.

15 varer

Faldende orden
pr. side

En løsning, der er plads til

Mange af vores kunder har brug for en seng, der ikke fylder hele soveværelset. 140 cm i bredden er for dig, der har brug for lidt ekstra plads om natten. Det kan også være for parret, der ikke har noget i mod at mærke hinanden om natten. En seng med denne bredde er som oftest en god ungdomsseng. Sengen fylder ikke alverden i lejligheden, men der er god plads til, at du og kæresten kan komme behageligt gennem natten. 

Kvalitet giver komfort og langtidsholdbare løsninger

Vi er et af landets ældste sengecentre, og vi har gjort os mange vigtige iagttagelser gennem årene. Den vigtigste er nok, at vi altid skal kunne garantere vores kunder en langtidsholdbar god sengeløsning, når de handler ved Delfin Sengecenter. 

Langt de fleste af vores boxmadrasser tilbyder en fleksibel løsning, hvor du kan tilpasse dine ønsker for din madras. Vores boxmadrasser har forskellige styrker, og vi glæder os til, at vi kan hjælpe med at finde den helt rette madras for dig.