Tilbehør til senge

Hos Delfin Sengecenter kan du få alt det sengetilbehør, du måtte have brug for til dit soveværelse. Vi har et stort udvalg af diverse sengetilbehør, som dækker over alt lige fra sengeben og rullemadrasser til lamper. Med andre ord har vi altså alt det, ethvert soveværelse har brug for til at komme helt i mål med det nødvendige tilbehør. 

Gå på opdagelse i vores sortiment og se, hvad du har mest brug for til dit soveværelse. Vi sørger for, at du er godt dækket ind med sengetilbehør, så du kan sove godt uden at mangle noget i soveværelset. Vores sortiment af tilbehør er nøje udvalgt, så du er sikker på, at du kan få det bedste, når du køber hos os.

Varer 1-120 af 126

Faldende orden
Side
pr. side

Rullemadrasser fra Temprakon, gavle, sokler og meget andet 

Kig nærmere på vores udvalg af rullemadrasser, hvis du gerne vil forlænge levetiden af din madras ved at beskytte den mod uønskede pletter og skjolder, der kommer i løbet af natten. Skånemadrasser absorberer fugt, og din madras kan derfor holde sig pæn i mange år frem, hvis du investerer i en rullemadras. Vi har skånemadrasser fra Temprakon, CPH-Living og Protecta, som alle er anerkendte brands. Optimér dit sovemiljø med vores rullemadrasser!

Mangler du en gavl til din seng, kan vi også hjælpe dig med det. Vi har smukke gavle fra brands som Dunlopillo, TEMPUR og Jensen i forskellige farver og mål, så du kan finde lige det, du leder efter. Vi har også praktiske og stilfulde sokler fra Livingbed og Jensen, som vil give dit soveværelse et eksklusivt og minimalistisk udtryk. Se også vores Kaagaard-bærelister og Tjørnbo-midterlister, hvis du har brug for det til soveværelset.

Find tilbehør som sengeben og lamper til dit soveværelse 

Sengeben er en uundværlig del af dit soveværelse, og derfor har vi naturligvis et stort udvalg af det her på siden. Vi har flotte sengeben fra anerkendte Jensen, Dunlopillo, TEMPUR, Pegasus og Livingbed, som alle giver din seng et elegant og flot udtryk. Sengebenene fås til enhver smag i forskellige former og farver. Se også vores fine lamper fra Jensen og natlamper, som tager sig smukt ud ved et sengebord.

Vi har også tilbehør som en trådløs fjernbetjening til elevationssenge samt tekstilimprægnering, som beskytter møbler med stofbetræk og andre boligtekstiler. Tag også et kig på vores elegante sengebænke fra Jensen i træ og fine spejle fra Senza. Så er du dækket helt ind med tilbehør til soveværelset!

Delfin Sengecenter har dit sengetilbehør 

Når du har sengetilbehøret til soveværelset på plads, er du kommet langt. Hvis du alligevel skulle mangle udstyr som dyner, hovedpuder eller sengeborde, kan du naturligvis også finde dette hos os. Vi har et af markedets bredeste udvalg af senge, madrasser og sengeudstyr, så vi kan tilbyde lige det, du har brug for til dit soveværelse. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af sengetilbehør eller til vores øvrige produkter. Dette kan du gøre ved at ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular.