Fastbunde/rullelameller

Hos Delfin Sengecenter har vi et godt udvalg af rullelameller af høj kvalitet til senge fra Kaagaard. Det anerkendte mærke har fremstillet møbler, og herunder fastbunde, til soveværelser siden 1960 og er en af Danmarks ældste møbelfabrikker. Når du køber hos os, er du derfor sikker på at få optimal sovekomfort og en god nats søvn.

Rullelameller er de brædder og det underlag, der holder din madras oppe i sengerammen. Fastbunden er en vigtig del af hele sengen, da den gør sengen mere åndbar og behagelig at ligge i. Hvis du ikke har en rullelamel til din seng, risikerer du, at din madras begynder at mugne, da varmen og sveden fra din krop ikke kan blive transporteret væk. Derfor er fastbunde ikke blot en god støtte til madrassen – de giver dig også optimal ventilation!

Køb rullelameller og sengebunde fra Kaagaard her 

Her på siden kan du finde vores udvalg af rullelameller fra Kaagaard. Vi har både fastbunde med og uden lift, så du kan vælge lige den, du er på udkig efter. Ved alle vores fastbunde har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer til din Kaagaard-sengeramme.

Bundene tilpasser sig din kropsvægt og gør din madras ekstra fleksibel og behagelig at ligge på. Nogle af rullelamellerne har endda justérbare lameller, så du kan få ekstra lænde- og liggekomfort. Vær opmærksom på, at Kaagaards liftbunde kun kan anvendes til bøjelige madrasser, da madrassen skal kunne løfte sig parallelt med liften i fastbunden. Køb en fastbund i dag og få ekstra komfort og optimal ventilation!

God sovekomfort starter hos Delfin Sengecenter 

Hvis du er interesseret i at tilføje en elevationsseng til soveværelset, kan du med fordel tage et kig på vores elevationsbunde. Elevationsbundene kan bruges i de fleste sengerammer, så du nemt og enkelt kan opgradere din seng ved at fjerne den eksisterende bund. Vi har også en lang række andet udstyr til soveværelset som dyner, hovedpuder og garderobeskabe, så du er helt dækket ind, når du køber hos os.

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af bunde eller vores andre produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig!