Elevér Din Søvnoplevelse: Kontinentalseng 140x200 cm – Stilfuld Komfort til Din Nattesøvn

Kontinentalseng 140 X 200 CM

Er du ude efter komfort og et stilrent design i en perfekt kombination? Så skal du se vores lækre sortiment af kontinentalsenge 140. I de seneste år er kontinentalsenge blevet yderst populære, og det er der en god grund til. Kontinentalsenge er blevet udviklet og forbedret de sidste år, så de nu i endnu højere grad giver forbrugeren en god søvnoplevelse.

En kontinentalseng med 140 cm i bredde er en ofte benyttet størrelse af folk, der bor i byen eller har et mindre soveværelse. 140 cm giver dig den plads, du har brug for, også hvis du samsover. Derudover fylder en kontinentalseng 140 ikke hele rummet, og du har altså mulighed for at benytte rummet til andet end at sove i. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi kontinentalsenge fra de førende producenter bl.a. Tempur, Jensen og Dunlopillo. Vi har valgt leverandører, der sikrer, at vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse med deres sengekøb.

Du kan gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment at kontinentalsenge i menuen til venstre. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvor du kan prøve din næste kontinentalseng af, inden du bestemmer dig. 

11 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitet og holdbare løsninger

Når du køber en 140 kontinentalseng ved Delfin Sengecenter, så køber du en komfortabel løsning, der holder mange år frem. Vi stiller altid yderst høje krav til vores leverandører, så vi med ro i stemmen kan love vores kunder, at de køber de bedste produkter, når de handler ved os. Hos Delfin Sengecenter har vi et dogme - vores løsninger er langtidsholdbare og komfortable.

Vores kontinentalsenge er kræsent udvalgt, og vi kan altså ikke stå for stilrent dansk design og godt dansk håndværk. Vi har med stor erfaring og kendskab til branchen udvalgt vores sortiment, så du kan vælge mellem de bedste danske sengeleverandører på markedet.

 

Fleksible løsninger

Vi er meget bevidste om, at ønsker til en seng er individuelt. Hos Delfin Sengecenter har vi gjort vores løsninger fleksible, så du kan vælge til og fra alt efter, hvad dine ønsker er. I vores fysiske butikker står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har lyst til at prøve vores forskellige løsninger af på egen krop.