Elevér Din Søvnoplevelse: Elevationsseng 90x200 cm – Komfort og Stil i Ét

Hæv og sænk madrassen, så den passer perfekt til dig. Med en elevationsseng fra Delfin Sengecenter kan du nemt tilpasse madrassen, så den yder den bedste komfort og støtte for dig. Her på siden kan du se nærmere på vores udvalg af elevationssenge, der måler 90 cm i bredden. Vi har udvalgt vores leverandører for at kunne give det bedste til vores kunder. Hos Delfin Sengecenter vælger du mellem de bedste elevationssenge på markedet - se bl.a. nærmere på vores elevationssenge fra danske Livingbed og Dunlopillo

En elevationsseng er et multifunktionelt møbel, der giver dig mulighed for at fordybe dig i komfortable omgivelser. Hvis du er til hverdagsluksus, så er en elevationsseng den rette løsning for dig. Forlæng morgenerne i sengen, når du har hævet hovedgærdet og indtag morgenkaffen på den bedste læseplads i hele huset. 

Delfin Sengecenter er nogle af landets ældste sengespecialister, og det kommer dig til gode, når du handler ved os. Vi bistår med glæde med vores store ekspertise og viden. Vi ved, hvad der skal til, for at en seng yder den optimale støtte til dig og din krop, når du sover. Besøg os i vores fysiske butikker eller kontakt os på mail eller telefon.

19 varer

Faldende orden
pr. side

God til ældre og skader

Der er mange ældre, der bruger mange timer i sengen, og så er det vigtigt, at man ligger godt. En elevationsseng kan nemt og ukompliceret omdannes, så sengen bliver til et komfortabelt sted at læse bøger eller løse krydsord. En elevationsseng er behageligt sted at opholde sig - også når du er vågen. 

Derudover kan en elevationsseng og tilpasses den enkelte krop. På den måde bliver en elevationsseng en fordelagtig løsning, hvis du kæmper med skader eller gener. En god komfort og nattesøvn er altafgørende for, at man kommer over sine skader. Vi ved alt om kroppens anatomiske ønsker i sengen, og vi vil med glæde være din professionelle samarbejdspartner for at komme over din skade. 

Fleksible løsninger hos Delfin Sengecenter

Hos Delfin Sengecenter anerkender vi, at ønsker til den perfekte seng er meget individuelle. Derfor kan du tilpasse din nye elevationsseng, så den passer til lige netop dig. Klik dig ind på et produkt for at se, hvilke muligheder du har for at tilpasse den enkelte seng til dig. Hvis du skulle have spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig.