Robuste Hardside Vandsenge – Tradition og Kvalitet hos Delfin Sengecenter

Her på siden kan du få hardside vandmadrasser, så du kan sove godt i din vandseng. Hardside vandmadrasser ligger typisk i en hård ramme og er i 91x213, 153x213 cm eller 183x213 cm. En hardside vandseng er den ældste type vandseng og var den mest solgte, da de først blev populære i Danmark.

En hardside vandseng vejer typisk 800 kg, når den er fyldt op. Hardside vandsenge fås både med en stor madras eller to enkelte med to varmelegemer. De fleste vandsenge skal tømmes med en pumpe ved flytning, da dæmpningen ligger frit. Du kan leje vandpumper i vores butikker, hvis du ønsker det.

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hardside vandmadras til din vandseng 

Vi har et stort udvalg af hardside vandmadrasser i forskellige mål og fibre, alt efter hvor meget dæmpning du ønsker i din vandseng. Vi forhandler hardside vandmadrasser i 2, 4 og 5 lag, hvoraf nogle af vandmadrasserne også er med 2 lag lændestøtte. Du kan vælge din hardside vandmadras alt efter hvor meget dæmpning, du foretrækker i madrassen, og hvor hurtigt du ønsker, at madrassen falder til ro. 

Ved nogle af hardside vandmadrasserne kan du vælge mellem to forskellige størrelser, mens andre madrasser fås i én størrelse. Køb en hardside vandmadras i dag og nyd følelsen af en behagelig liggeflade og vandfornemmelse fra sengekant til sengekant. 

Delfin Sengecenter har alt til vandsenge 

Vi hos Delfin Sengecenter forhandler foruden hardside vandmadrasser også et godt udvalg af softside vandmadrasser, vandsenge og tilbehør til vandsenge, så du er helt dækket ind, hvis du ønsker dig en vandseng eller vandmadras. Tag også et kig på vores store udvalg af puder og dyner, så du kan sove som en drøm i din vandseng.

Har du spørgsmål til vores hardside vandmadrasser eller andet tilbehør til vandsenge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller ved at skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.