Lamper

Her på siden finder du vores gode udvalg af smukke lamper til soveværelset. Hos Delfin Sengecenter mener vi, at sengelampen er en essentiel del af soveværelset, da den giver dig mulighed for at trække dig tilbage med en god bog, inden søvnen kalder. Her gør det heller ikke noget, hvis lampen er flot og klæder ethvert soveværelse – og det gør vores lamper fra Jensen.

Tag et kig i vores udvalg og se, om der ikke er en lampe for dig. Gå endelig ikke på kompromis med sengelampen i dit soveværelse og køb en lampe fra Jensen i dag. Du vil helt sikkert ikke fortryde at investere i en smuk sengelampe hos Delfin Sengecenter.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Lamper til sengebordet fra Jensen 

Vores lamper fra Jensen fås i to forskellige modeller, så du selv kan vælge, hvilken der ville passe bedst til dine behov og dit soveværelse. Den ene model er en sort sengelampe, der skal monteres på sengen, og dermed behøver du ikke et sengebord for at få godt læselys. Dette er en fordel for dig, som har et minimum af plads i soveværelset, men stadig ønsker en sengelampe. Lampen har to bevægelige led, så du nemt kan indstille lyset efter dine behov. Du kan selv vælge, om du ønsker lampen i højre eller venstre side af sengen – så ingen skal blive snydt.

Den anden model er en sort sengelampe, som de fleste kender den. Lampen skal placeres på et sengebord, og så har den flere fordele. Du kan nemlig oplade din telefon trådløst ved at lægge den på den runde træplade og oplade den helt uden stik eller andre forstyrrende elementer. Lampen har tilmed et USB-stik, så du har mulighed for at oplade andre tablets samtidig med din telefon. Fordelene ved lamperne fra Jensen vil ingen ende tage.

Sengetilbehør til dit soveværelse 

Hos Delfin Sengecenter har vi et væld af sengetilbehør til soveværelset udover vores fine lamper fra Jensen, som du helt sikkert ikke vil gå glip af. Gå på opdagelse i vores store udvalg af skånemadrasser, så du kan sove godt og forlænge din madras’ levetid samtidig med, at dit sovemiljø bliver helt optimalt.

Se også vores brede sortiment af sengeben og -meder, der fås i mange forskellige stilarter. Sengebenene og -mederne er fra lækre mærker som Dunlopillo og TEMPUR, så du kan være sikker på, at der er kælet for detaljerne. Det er vigtigt at investere i sengeben eller -meder til din seng, så den kommer op i højden, og der dermed ikke bliver dannet kondens mellem gulvet og madrassen. Vi sveder en del, når vi sover, og derfor kan du risikere, at madrassen ikke kan komme af med fugten uden sengeben eller -meder, der giver luft mellem gulvet og madrassen.

Delfin Sengecenter har din sengelampe 

Mangler du andet end sengetilbehør til soveværelset, så dækker vi hos Delfin Sengecenter dig helt ind med alt, du har brug for til dit yndlingsrum i hjemmet som garderobeskabe og sengeborde, så du ikke skal mangle noget til soveværelset.

Hvis du har spørgsmål til vores lamper eller vores sengetilbehør, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan træffes på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.