Rumlig Ro: Elevationsseng 120x200 cm – Sov i Komfort og Elegance.

En elevationsseng giver dig de bedste betingelser for at tilpasse din soveposition, så den yder perfekt komfort og støtte hele natten igennem. Vi forhandler et bredt sortiment af elevationssenge, der måler 120 cm i bredden, og vi har helt sikkert noget, der passer til dig. Gå på opdagelse i vores produkter, der er leveret af nogle af verdens førende sengefabrikanter. Vi har sammensat vores sortiment med henblik på at bringe det absolut bedste til vores kunder. I menuen til venstre kan du danne dig det fulde overblik over vores samlede udvalg af elevationssenge, som vi forhandler i mange forskellige størrelser - i sortimentet finder du elevationssenge fra verdens største sengeproducent, Tempur

Hvis man bor i byen eller i et mindre hus, så er det ikke altid, at man har uanede mængder af plads til en seng. En elevationsseng, der måler 120 cm i bredden, gør det muligt for vores kunder at eje hverdagsluksus, selvom der ikke er meget plads at gøre med i soveværelset. Denne bredde kan både passe til eneboeren eller parret, der gerne vil mærke lidt til hinanden i løbet af natten.  

Hos Delfin Sengecenter har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder mod lange og komfortable sengeløsninger. Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du besøger vores fysiske butikker. Du kan også kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

13 varer

Faldende orden
pr. side

En komfortabel løsning

Elevationssenge giver dig mulighed for at udvide dine aktiviteter i sengen. Med fjernbetjeningen kan du nemt og ukompliceret omdanne din seng fra en komfortabel soveplads til husets bedste læseplads. Du får med andre ord meget mere end en seng, hvis du vælger en elevationsseng - du får et møbel, der kan danne ramme for mange timers fordybelse. 

Vi elsker dansk kvalitet og design. En stor del af vores udvalg produceres og designes i Danmark, og det giver dig muligheden for at vælge mellem æstetiske elevationssenge, der passer ind ethvert moderne soveværelse. Se bl.a. vores udvalg af elevationssenge fra Dunlopillo, der har base i Thy. 

Professionel sparring - Delfin Sengecenter

Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder mod den perfekte sengeløsning. Vi ved, hvad du skal være opmærksom på, når du kigger efter din næste seng. Lad Delfin Sengecenter have fokus på at finde den rette støtte, så kan du koncentrere dig om komfort og æstetik.