Kvalitetsdyner til Alle Sæsoner fra Delfin Sengecenter

En seng er først helt perfekt, når du har fundet den rette dyne. Hos Delfin Sengecenter finder du derfor et bredt udvalg af dyner. Vi har dyner til alle sæsoner, ligesom du også finder forskellige størrelser og duntyper. Du kan derfor være sikker på at finde en dyne, der gør din seng til dit nye yndlingssted. Køber du din dyne hos Delfin Sengecenter får du 30 dages prisgaranti, og langt de fleste af vores dyner er godkendt af Astma-Allergi-foreningen. Det garanterer dig allergivenlige dyner, der ikke indeholder unødige indholdsstoffer. Se udvalget herunder og find din nye favoritdyne.

I vores sortiment finder du naturligvis også et stort udvalg af hovedpuder , sengelinned, lagner og andet sengetilbehør, som du måtte mangle. Vi har også et stort udvalg af forskellige senge, herunder boxmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge.

 

41 varer

Faldende orden
pr. side

Sov godt året rundt med dyner til hver sæson

Vi er vant til at skifte mellem vinterjakker og sommerjakker, når årstiderne skifter. Så hvorfor skulle vi ikke gøre det samme med vores dyner? Hos Delfin Sengecenter finder du dyner i 3 varmegrader: Sommerdyner, helårsdyner og vinterdyner. Det betyder, at du kan finde en dyne til dine behov, hvad enten du er typen, der har det varmt om natten eller typen, der har brug for en dejlig varm og blød dyne at putte under uanset temperaturen udenfor.

Med vores sommerdyner får du en let dyne, som du ikke behøver sparke af midt om natten, når du får det varmt under søvnen. I den modsatte ende får du med vores fyldige og lækre vinterdyner en dyne, som kan holde dig varm på selv de helt kolde vinternætter. Det sikre valg kan også være vores helårsdyner, der – som navnet angiver – kan benyttes hele året rundt. Det mest optimale vil dog være at have både en sommerdyne og vinterdyne. Du vil nemlig opleve at svede langt mindre med en lettere dyne om sommeren, hvilket vil forlænge din dynes holdbarhed og ikke mindst øge din søvnkomfort. Hvis du har problemer med temperaturregulering, når du sover, kan det desuden være en god idé at investere i en ny topmadras.

Hvilken type dun skal du vælge til din dyne?

Der er flere ting, der skal tages højde for, når du skal vælge den perfekte dyne til dig, bl.a. hvilken type dun, dynen skal indeholde. I vores sortiment finder du dyner lavet af andedun, gåsedun samt moskusdun. Vi tilbyder også økologiske dyner med dun fra fritgående ænder.

Dyner med andedun er gode til dig, der er varm om natten, da en andedunsdyne ikke isolerer lige så meget som andre typer af dun. Vil du gerne have fornemmelsen og tyngden fra en dyne, men uden at du får det for varmt, kan en dyne med andedun derfor være et rigtig godt valg.

Dyner med gåsedyn er meget populære og kan fås i rigtig god kvalitet med meget isolerende dun, der holder dig varm. Samtidig får du med en gåsedunsdyne en dyne, der er rigtig god at ånde igennem. Vælger du i stedet en dyne med moskusdun, får du en af markedets nok bedste kvaliteter. Moskusdyner er kendt for at være lette og luftige, men stadig med en rigtig god isoleringsevne. En moskusdyne er derfor altid et sikkert valg.

Dyner med ekstra længde og til de små

Det gælder med dyner, som det gælder med mennesker. De fås i mange forskellige størrelser. En standard enkeltmandsdyne måler 140 x 200cm., men da vi danskere er et af verdens højeste folk, er det ikke helt nok længde til alle. Derfor fås både vores enkeltmandsdyne og vores dobbeltdyner med 20 cm. ekstra i længden. Der er nemlig ikke noget værre end at sove med en dyne, der er for kort.

Det er også vigtigt, at dynen ikke er for stor. Det gælder især for helt små børn, som skal have let ved at sparke dynen af sig i løbet af natten. Derfor tilbyder vi både juniordyner og babydyner. Vores juniordyner måler 100 x 140cm., og vores babydyner måler 70 x 100cm. Skal familiens yngste have opgraderet sin seng? Så tag på opdagelse i vores sortiment af baby- og juniormadrasser.

Vedligeholdelse af din dyne

For at holde din dyne lækker og frisk, anbefales det at vaske den 2-4 gange om året. Det passer med, at du vasker dynen enten ved hvert årstidsskift, eller når vi skifter fra sommer til vinter. Når dynen er vasket, er det en god idé at tørre den i tørretumbleren sammen med nogle tennis- eller vaskebolde. Det sikrer, at dunene slås fra hinanden, så dynen forbliver luftig. Når du tørretumbler din dyne, er det vigtigt, at du tjekker efter, om den er helt tør, før du lægger den i skabet eller på sengen. Sådan undgår du nemlig, at dunene mugner.

Læs altid vaskeanvisningerne på din dyne, før du vasker den. Husstøvmider dør ved 55°C, og derfor skal dyner typisk vaskes ved 60°C. Vælg et skånsomt program med mild centrifugering og sørg for at vaske dyner og puder for sig. Dynen fylder nemlig meget i maskinen og suger masser af vand, imens den vaskes. To puder må gerne vaskes sammen, og generelt skal dobbeltdyner vaskes i store industrivaskemaskiner.

Sådan holder din dyne i mange år

En god huskeregel er at ryste både dyner og puder godt hver dag. På den måde holdes dynene lette og spændstige inde i dynen. Når vi sover og sveder, kan dynene klumpe let sammen, og når dynen rystes, løsnes klumperne. Det er aldrig en god idé at støvsuge eller banke dunpuder- og dyner. Det ødelægger nemlig dunene med tiden.

Vi tilråder dig at vente i minimum en time, før du lægger et sengetæppe ovenpå din friskrystede dyne. Faktisk er det et godt råd slet ikke at lægge et tæppe ovenpå dynen, fordi det får dunene til at klumpe sammen. Men hvis du bedst kan lide at redde sin seng med et tæppe, så er det ikke jordens undergang. Forsøg at vælge et let sengetæppe, eller vent i den anbefalede time, før du lægger tæppet på. På den måde holder din dyne sig frisk og lækker i mange år.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du brug for hjælp til at finde din nye dyne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål eller vejlede dig til at gøre det rette køb. Vi kan kontaktes på tlf. +45 56 14 55 33, via vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Sammen kan vi sikre dig den bedste nattesøvn!