Ringssted Svinedrengen Varm - Moskus Vinterdyne

Kun %1 tilbage
Fra 2.795,00  DKK Regulær pris 4.669,00  DKK
Varenummer
svinedrengenvarmdyne
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Svinedrengen er fra Ringsted dun. Varm dyne

  Svinedrengen er en dyne fyldt med luftige moskusdun med edderdunslignende egenskaber, dvs. dunene har den egenskab at de griber ind i hinanden og hænger sammen.

  Våret er med boks-kant, som fordeler dunene helt ud til kanten, og er vævet i en blød og dejlig bomuldssatin. Svinedrengen er uimodståelig, og det er denne dyne også.
  Uimodståelig dyne med dejlige moskusdun i lækker bomuldssatin

  Fyld 90% nye, hvide europæiske moskusdun
  Vår i hvid 100% bomuldssatin i special soft finish
  Bæreevne: 11

  VARM dyne – 5×7 140×200 cm 790 g        -              leveringstid 1-3 dage
  VARM dyne – 5×7 140×220 cm 870 g        -              leveringstid 1-3 dage
  VARM dyne – 7×7 200×220 cm 1240 g       -              leveringstid 1-3 dage
  VARM dyne – 8×7 240×220 cm 1490 g        -            leveringstid 5-8 dage

  Kantbånd farve bronze

  STANDARD 100 by OEKO-TEX®   Klasse I - Fri for skadelig kemi. Testet og godkendt til bl.a. spædbørn

  NOMITE Allergivenlig - Fri for husstøvmider

  Downafresh® greenLine 100% rene dun - Fri for bl.a. fugleinfluenza, keratin og andre bakterier

  Vaskes ved 60 grader. Skal tørre tumbles

  Produceret i Danmark

  Garanti* 10 år

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Ringssted Svinedrengen Varm - Moskus Vinterdyne
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille