Royalt Hvilested: Kontinentalseng 180x210 cm – Sov i Komfort og Elegance hver Nat

Kontinentalseng 180x210 

Har du altid undret dig over, hvorfor man ikke laver længere senge? Så er du sikkert ret høj. Vi kan hjælpe dig, så du får en seng, der passer til hele din krop. Med en 180*210 kontinentalseng får du 10 cm mere at strække dig på, så du får de bedste forudsætninger for en god nats søvn. Hos Delfin Sengecenter finder vi komfortable og langtidsholdbare løsninger til vores kunder.

I de seneste år er kontinentalsenge blevet yderst populære, og det er der en god grund til. Kontinentalsenge er blevet udviklet og forbedret de sidste år, så de nu i endnu højere grad giver forbrugeren en god søvnoplevelse. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi kontinentalsenge fra de førende producenter bl.a. Tempur, Jensen og Dunlopillo. Vi har valgt leverandører, der sikrer, at vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse med deres sengekøb.

Du kan gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af kontinentalsenge i menuen til venstre. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvor du kan prøve din næste kontinentalseng af, inden du bestemmer dig for et køb. 

12 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetsprodukter

Når du køber en 180*210 kontinentalseng ved Delfin Sengecenter, så køber du en komfortabel løsning, der holder mange år frem. Vi stiller altid høje krav til vores leverandører, så vi med ro i stemmen kan love vores kunder, at de køber de bedste produkter, når de handler ved os. Hos Delfin Sengecenter har vi et dogme - vores løsninger er langtidsholdbare og komfortable.

En fleksibel løsning

Vi er meget bevidste om, at ønsker til en seng er individuelt. Hos Delfin Sengecenter har vi gjort vores løsninger fleksible, så du kan vælge til og fra alt efter, hvad dine ønsker for din næste seng er. I vores fysiske butikker står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har lyst til at prøve vores forskellige kontinentalsenge af på egen krop.