Møbler

Her på siden kan du finde varer, som hovedsageligt sælges på vores hjemmeside og ikke i vores butikker. Størstedelen af varerne, du kan finde her, fremstilles specielt efter vores kunders ordrer. Det er dog muligt at se nogle af varerne på udstilling i vores forskellige butikker, så du kan fornemme og føle stoffet.

Hvis du finder en eller flere varer her på siden, du er interesseret i, kan du kontakte os for at høre, om den gældende vare er på udstilling den givne dag, du vil besøge os. En sovesofa, en sofa eller en stol er ofte vigtig at fornemme i virkeligheden.

44 varer

Faldende orden
pr. side

Køb eksklusive sofaer, sovesofaer og stole her 

Gå på opdagelse i vores varierede udvalg af sovesofaer, sofaer samt stole her på siden og find det, du bedst kan lide. Vores sovesofaer, sofaer og stole fås i mange forskellige designs og smukke farver, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er til den rå og rustikke stil med lædersæder på spisestuestole eller en komfortabel sofa med eller uden flydeområde, kan du finde det her på siden.

Gå ikke glip af vores eksklusive udvalg af sovesofaer, sofaer og stole. Køb hos os i dag og nyd den gode komfort, som er nøgleordet for alle vores varer hos Delfin Sengecenter. Dette er uanset, om det er eksklusive varer på vores webshop eller produkter, som både forhandles på vores webshop og i vores butikker.

Stort udvalg af sofaer hos Delfin Sengecenter 

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af sovesofaer, der findes både i vores butikker og på vores webshop. Kig nærmere på vores sovesofaer fra Innovation Living, som du helt sikkert vil elske med deres gode komfort og lækre design. Du kan også gå på skattejagt i vores rest- og udstillingsvarer og se, hvad du kan finde af spændende, udgåede modeller og udstilingssenge.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores varer, som forhandles eksklusivt på vores webshop, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan fange os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til os via vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt.