Tjørnbo Sengerammer

Tjørnbo har siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 udviklet og designet sengesystemer til dig. Tjørnbos sengesystemer er produceret i massivt fyrretræ, kernebøg og rustik eg, som sikrer høj kvalitet og et robust og holdbart udgangspunkt for din seng. Sengesystemerne hos Tjørnbo er traditionelt håndværk kombineret med et visionært design og moderne produktionsteknologi. Med sengesystemerne har du mulighed for selv at vælge, hvad dit sengesystem skal bestå af, som sengeramme med eller uden gavl og dit ønskede sengebord.

Tjørnbo har gennem 50 år produceret sengesystemer og tilbyder kun den bedste kvalitet til dig. Tjørnbo er af den overbevisning, at erfaring og innovation går hånd i hånd og giver et godt udgangspunkt. Hos Tjørnbo bliver der ikke blot fokuseret på høj kvalitet og innovative møbler til din søvn – din tilfredshed og dine ønsker er ligeså vigtig en faktor. Derfor stræber Tjørnbo efter at være troværdige og kompetente over for dig som kunde, da det er dine drømme og dit velvære, der kommer i første række.

56 varer

Faldende orden
pr. side

Tjørnbo senge og sengerammer efter dine behov 

Hos Delfin Sengecenter kan du efter dine behov selv sammensætte dit ønskede sengesystem, så det passer til dit soveværelse. Du kan selv sammensætte din ønskede seng ud fra Tjørnbos serier, Easy Sleep, Modern Sleep, Timber Look og Heavy Sleep. Her er det blot at vælge hvilket design og hvilke muligheder, du ønsker til dit soveværelse. Du kan vælge mellem sengeramme – med eller uden gavl, sengebord og sengehylde. Vi tilbyder også en skuffeseng, hvis du ønsker opbevaringsplads.

Med det skandinaviske og rustikke design fra Tjørnbo bringer du stilen med ind i dit soveværelse, så det moderne præg fra resten af dit hjem får lov til at fortsætte der. For hvorfor stoppe med at føre stilen i dit hjem ind i soveværelset, når det er der, dine drømme og visioner får lov til at flyde? For at skabe det udtryk, du ønsker i dit soveværelse, kan du ligeledes vælge mellem vores store udvalg af sengelinned til din Tjørnbo-seng.

Sengesystemerne fra Tjørnbo gør dig til meddesigner, da du selv skal designe dit ønskede sengesystem. Når du køber et Tjørnbo-sengesystem, skal du bl.a. vælge mellem bredde, længde, ben og træsort for at få lige netop den seng, der passer til dig og dine behov. Du kan også vælge mellem flere forskellige sengeborde fra Tjørnbo hos os – også her er det op til det enkelte behov at vælge model og træsort. Hos Delfin Sengecenter har du altså mulighed for at skabe et moderne og innovativt soveværelse med sengesystemerne fra Tjørnbo, hvor kvaliteten er i højsædet.

Har du brug for råd og vejledning hos Delfin Sengecenter?

Hvis du kunne tænke dig at gå på opdagelse i vores store sortiment af senge hos Delfin Sengecenter, har du rig mulighed for at finde senge af højeste kvalitet til dit soveværelse. På vores hjemmeside kan du bl.a. få sengerammer fra danske Nørgård, som også tilbyder dig en seng af høj kvalitet og mulighed for selv at designe en unik, smuk seng. Af andre anerkendte mærker forhandler vi bl.a. Dunlopillo, Jensen og TEMPUR, så du kan investere i en god nats søvn.

Vi hos Delfin Sengecenter står selvfølgelig til rådighed, hvis du mangler hjælp til at finde din ideelle seng. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvad end du skulle have af spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefonnummeret +45 56 14 55 33 eller via vores mail [email protected]. Du kan også vælge at kontakte os via vores kontaktformular.