Boxmadras 90x200 CM

En simpel løsning med en utrolig komfort - se vores udvalg af boxmadrasser, der måler 90 cm i bredden, her på siden. Sover du alene? Mangler du en god seng til gæsteværelset? Har dit barn brug for sin første ungdomsseng? Grundene til at kigge efter en boxmadras med 90 cm bredde er mange. Her hos Delfin Sengecenter forhandler vi boxmadrasser, der giver en utrolig komfort og god støtte. 

Vores boxmadrasser er udvalgt, så de kan give vores kunder de bedste forudsætninger for en god og uforstyrret nat. Boxmadrasserne produceres af vores leverandører, der kræsent er udvalgt med henblik på at give vores kunder muligheden for at vælge boxmadrasser fra ’øverste hylde’. Vi forhandler blandt andet Jensen madrasser, der er produceret i Norge af den familieejede virksomhed. Vi forhandler danskproduceret madrasser fra Dunlopillo, der er lavet i hånden i miljøvenlige og skånsomme materialer. I vores udvalg er det noget for enhver. 

Til venstre kan du finde vores menu, hvor du kan danne dig et komplet overblik over vores store udvalg. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i jagten på den perfekte boxmadras. Besøg os i vores fysiske butikker eller kontakt os på mail eller telefon.

15 varer

Faldende orden
pr. side

Boxmadrassens udvikling

For nogle rimer ’boxmadras’ måske ikke helt på kvalitet og god komfort, men det burde det. Igennem de senere år er der sket meget med udviklingen og forbedringen af boxmadrasser, og vi ser nu ofte, at boxmadrasser ofte er en ligeværdig konkurrent til kontinentalsenge og elevationssenge, når de bedømmes på komfort og støtte. 

De fleste børn starter med en boxmadras, når børnesengen skal udskiftes, og det er også en løsning, vi anbefaler her ved Delfin Sengecenter. En boxmadras er slidstærk, og den er nem at gå til, når den skal samles eller flyttes. Det optimale valg for en ung, der skal skifte seng. 

Fleksible løsninger kommer dig til gode

Langt de fleste af vores boxmadrasser kan tilpasses, så den opfylder dine ønsker. Vi bistår gerne med den professionelle rådgivning, hvor vi kan spørge dig, om de spørgsmål, der er vigtige at blive stillet, når du skal finde din næste seng. Lad Delfin Sengecenter være din professionelle sparringspartner i den søgen efter din næste boxmadras.