Børnesenge - Skab Magiske Drømme med Vores Søde og Sikre Senge til Børn

Her hos Delfin Sengecenter tilbyder vi et stort udvalg af produkter til børneværelset – lige fra børnesengerammer til madrasser, dyner, hovedpuder og Baby/junior-sengelinned.  Børneværelset er et rum, der er vigtigt at gøre noget særligt ud af. For foruden at bidrage til leg og kreativitet, inviterer børneværelset også til leg, hvis møblerne og tilbehøret derinde er funktionelle, praktiske og inspirerende.

Stimulér dit barns sanser og motorik med vores funktionsmøbler og tilbehør hertil fra Mojo, som er et modulopbygget koncept fra Scanliving. Alle Mojo-produkterne opfylder europæiske og internationale sikkerhedsstandarder. Så du kan trygt investere i en juniorseng og tilbehør fra Mojo.

Når du vælger en Mojo-seng til dit barn, kan du gøre det med god samvittighed. Meget af produktionsprocessen udføres nemlig af mennesker med handicap i Danmark. Du støtter dermed en sikker produktion og tager socialt ansvar, når du køber en seng fra Mojo.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Få sengerammer fra Mojo samt dyner, puder mv.

Her hos Delfin Sengecenter har vi en børneseng til ethvert barns smag – uanset om dit barn er til den klassiske seng, den halvhøje seng eller køjesengen. Du kan selv vælge sengens størrelse, farve og behandling samt stolpetykkelse – alt efter hvad der passer til børneværelset.

Hvis du vælger Mojos basic-seng kan du selv, hvis dit barn ønsker det, lave sengen om til en halvhøj, køje- eller højseng. Det er både nemt og enkelt og kan være med til at give dit barn fornemmelsen af at have fået en helt ny seng. Se alle Mojos børnesenge her. Når du vælger en af vores højere sengemodeller, kan du skabe mere plads i børneværelset til leg, opbevaring eller en skrive- eller tegneplads.

Sengerammen hos Mojo-sengene har en høj kvalitet og er produceret i massiv, skandinavisk fyr. Sengen er TUV-testet og er dermed sikret op til 100 kg. Dit barn kan desuden få påhæftet ekstra tilbehør på sin Mojo-seng. Du kan få en rutsjebane og legeforhæng i forskellige farver samt blandt andet pudesæt og tunneller, som vil skabe masser af glæde og sjov på børneværelset. Vi tilbyder også sengeskuffer til praktisk opbevaring. For at optimere dit barns sikkerhed kan du med fordel investere i vores Mojo-sengehest.

Du kan selvfølgelig også få madrasser, dyner og puder her på siden, så dit barn eller din baby kan sove trygt og godt. Vi kan blandt andet tilbyde dig en skummadras fra Mojo samt madrasser fra Dunlopillo i forskellige størrelser, som passer til både seng, barnevogn og lift. Gå på opdagelse i vores udvalg af Kiddy-dyner og puder, som består af 90% nye, hvide andedun og 100% bomuldscambric i forskellige størrelser til børn. Se desuden vores temperaturregulerende Temprakon Advance dyner og puder. Med vores udvalg kan du tilbyde dit barn det allerbedste.

Køb en køjeseng til børneværelset

Der er masser af gode grunde til og fordele ved at investere i en køjeseng. Køjesenge er først og fremmest pladsbesparende. Med en køjeseng kan du sørge for, at pladsen på børneværelset bliver udnyttet på bedste vis. Køjesenge giver mere plads til leg og fordybelse på børneværelset, da andet tilbehør og legetøj får mere plads.

Desuden kan køjesengen bruges som både seng og sofa. Hvis det kun er ét barn, der har køjesengen, kan der f.eks. være soveplads øverst og sofaområde nederst. Du kan også vælge at investere i en køjeseng og lade dine børn bo på værelse sammen og dele seng, så de kan skabe et tættere bånd og give hinanden en følelse af tryghed, når de skal sove.

Stort udvalg af baby- og juniormadrasser

Foruden vores kvalitetssikrede udvalg af børnesenge og udvidelser hertil, finder du også vores store udvalg af baby- og juniormadrasser her på siden. Det er vigtigt, at dit barn ligger godt om natten, og at barnets krop får den nødvendige støtte. Vores madrasser er alle designet særligt til børn og småbørn, som har brug for mange timers vigtig restitution hver nat.

Vores børne- og babymadrasser er alle vendbare og designet med aftageligt og vaskbart betræk. Vi anbefaler, at du vender både madrassen i din egen og i dit barns seng mellem 3-4 gange om året. Det er det samme interval, som vi anbefaler at vaske både dyner og puder i. Du kan derfor med fordel gøre det til en vane at give alle hjemmes senge en overhaling hver gang, årstiderne skifter. 

Sådan vælger du den helt rigtige størrelse børneseng

Børnesengene her på siden fås i et væld af forskellige størrelser, og det kan være svært at vælge den helt rigtige. Som en tommelfingerregel skal din seng være 20 cm. længere end dig, og det samme gælder for dit barn. Vælg derfor en seng, hvor der er plads, til at børn i voksealderen kan stige til vejrs. Hvis der er mindre end 20 cm. ned til fodenden, er sengen nemlig for kort.

Det er også vigtigt, at du overvejer bredden på sengen. Hvis dit barn er ved at være klar til at tage springet fra tremmeseng til juniorseng, er det vigtigt, at sengen ikke bliver for stor. Det giver barnet en tryghed at føle sig beskyttet af sengerammen, som minder om den, barnet kender fra sin tremmeseng. Det kan derfor være en god idé at vælge en smallere overgangsseng på 70 cm. i bredden. Den virker nemlig ikke skræmmende stor og tom for barnet, som skal lære at sove i en ny seng med meget plads omkring sig end før. Desuden er de smallere sengemodeller gode til mindre børneværelser, hvor pladsen skal bruges klogt.

Vi hos Delfin Sengecenter har alt til jeres søvn

Hos Delfin Sengecenter kan du selvfølgelig også få sengelinned – til både børn og voksne. Find det sengetøj, der passer bedst til børneværelset eller soveværelset. Alt vores sengetøj er selvfølgelig i topkvalitet på linje med vores øvrige produkter. Vi har masser af sengetilbehør, så det er blot med at finde jeres favoritter. 

Hvis du har spørgsmål til vores store udvalg af børnesenge og tilbehør eller til vores øvrige sortiment af produkter, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Du kan naturligvis også kontakte os enten på telefon eller på mail. Du finder kontaktoplysningerne til vores kompetente kundeservice nederst på siden her. Vi ser frem til at hjælpe dig!