Kaagaard Sengeramme, Kommode og Sengebord - Skab Harmoni i Dit Soveværelse

Hos Delfin Sengecenter kan du få bl.a. sengerammer, sengeborde og skabe fra danske Kaagaard i tidløst design. Kaagaard har siden 1960 fremstillet møbler til dit soveværelse, hvilket gør Kaagaard til én af Danmarks ældste møbelfabrikker. Derfor ved du også, at du får masser af kvalitet og viden bag produkterne, når du handler varer af mærket Kaagaard.

Hos os kan du få Kaagaards produkter i 4 looks, nemlig sort, hvid, eg og bøg – så det er bare op til dig at vælge, hvilket materiale der passer bedst til dit soveværelse. Har du for eksempel behov for at lyse dit soveværelse op, kan hvid gøre tricket. Kan du derimod godt lide, at der er ret mørkt i dit soveværelse, kan det være, at du skal gå med sort.

Når du køber en Kaagaard-seng, finder du nemt en madras, der passer dertil. For næsten alle typer madrasser som f.eks. springmadrasserlatexmadrasser og trykaflastende madrasser kan bruges til Kaagaards senge. Ved at investere i produkter fra Kaagaard investerer du også i smukke og moderne møbler, der passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Og har du for eksempel fundet et Kaagaard-sengebord, som du bare må have, så leverer vi Kaagaards natborde samlet til dig, så de er klar til brug i dit soveværelse med det samme.

37 varer

Faldende orden
pr. side

Kaagaard sørger for en god nats søvn

Soveværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det er her, du opholder dig mange af døgnets timer. Derfor er det også yderst vigtigt, at du har et soveværelse, som du kan lide at være i. Det betyder selvfølgelig først og fremmest, at du bør have en seng, som du ligger godt i. Men det betyder også, at indretningen i dit soveværelse gerne skal være en, som du godt kan lide.

Med Kaagaard-møbler er det lige netop, hvad du kan få. Kaagaard har nemlig et bredt udvalg af flotte møbler til soveværelset, som kan give dig en god følelse, hver gang du går ind i dit soveværelse.

Skræddersy din Kaagaard-seng eller -sengeramme hos Delfin Sengecenter

Du kan finde et væld af produkter fra Kaagaard i høj kvalitet her hos Delfin Sengecenter, som vil pryde ethvert soveværelse. Alle vores produkter fra Kaagaard fås til konkurrencedygtige priser, hvilket gør det at investere i Kaagaard til et fornuftigt valg.

Ønsker du en ny sengeramme, kan du med sikkerhed finde en hos Delfin Sengecenter, som passer til dine behov. Vi har et stort udvalg af sengerammer fra Kaagaard i forskellige træsorter, farver og former. Når du har fundet den sengeramme, som passer bedst til dig, kan du skræddersy din seng ved at vælge imellem sengemål, træsorter og ben ved enkelte sengerammer. Du kan også få liftbunde, som passer til alle Kaagaards sengerammer. Så ved at vælge Kaagaard-senge kommer du altså til at sove rigtig godt i din egen helt unikke seng.

Køb kommoder, skabe, bænke mv. fra Kaagaard

Sengeborde og kommoder er uundværlige i soveværelset, og derfor kan du selvfølgelig også få det fra Kaagaard. Du kan få en Kaagaard-kommode eller et Kaagaard-sengebord, der passer perfekt til dit soveværelse ved at vælge dine ønskede mål, bentype og træsort.

Vores Kaagaard-sengeborde kommer i forskellige moderne design. Er du for eksempel til et stilrent design, kan du vælge et sengebord i hvid med stålben. Er du derimod mere til lidt farve i soveværelset, kan du for eksempel vælge bøg. Og der er også mulighed for både ophæng, hjul og sokkel. Har du ikke så meget plads i dit soveværelse, kan det være et rigtig godt valg med ophæng. Men da du også kan vælge mellem flere forskellige størrelser, kan det også sagtens være, at du kan få plads til et sengebord på sokkel, selv om du skulle have et mindre soveværelse.

Når det kommer til Kaagaard-kommoder til gode tilbud, er der ligeledes et bredt udvalg. Og også her får du mulighed for at kombinere din favoritfarve med den rette størrelse og understel eller ophæng. Ved at vælge Kaagaard-møbler får du altså en helt unik indretning, der passer perfekt ind i dit soveværelse.

Stort udvalg af Kaagaard-møbler

Udvalget af produkter til soveværelset fra Kaagaard er stort her hos Delfin Sengecenter. Og det er ikke kun sengerammer, sengeborde og kommoder, du finder her på siden. Du kan desuden få hylder, spejle, garderobeskabe og tilbygningsskabe, ligesom du kan få bænke, gavle, skuffer, udtrækningskurve og sengeheste hos os. Med andre ord kan du altså skabe et fuldendt soveværelse med vores funktionelle produkter fra Kaagaard.

Har du for eksempel brug for ekstra opbevaringsplads i dit soveværelse, kan et tilbygningsskab være et oplagt valg. Du vælger bare den bredde, højde og farve, som du ønsker. Men er pladsen knap i soveværelset, samtidig med at du mangler opbevaringsplads, kan et godt alternativ være hylder fra Kaagaard. Så kan du nemlig undgå at bruge mere gulvplads, og samtidig får du mulighed for at stille diverse ting på dine hylder.

Kaagaards forskellige møbler og tilbehør passer perfekt sammen. Så med Kaagaard-møbler og -tilbehør kan du kombinere produkter, så dine gæster vil tro, at du har fået hjælp fra en indretningsarkitekt. Så bliver det ikke bedre.

Sov godt – start hos Delfin Sengecenter!

Foruden produkter fra Kaagaard forhandler vi hos Delfin Sengecenter et væld af andre mærker, som producerer senge af høj kvalitet og funktionalitet. Du finder bl.a. anerkendte mærker som Nørgård, TEMPUR og Dunlopillo, som alle sikrer en god nats søvn med deres sengerammer. Gå på opdagelse i vores store sortiment af produkter til dit soveværelse, og mærk forskellen.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores store sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få den bedst mulige nattesøvn. Du kan kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail [email protected]. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig!