Kaagaard Rammebund

Fra pris:
1.034,00  DKK
Varenummer
kaagaardrammebund
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • 28 grå overliggende formspændte lameller, hvoraf 5 lameller er justerbare

  Lamelbredde: 35 mm.
  Tykkelse/højde: 65 mm.


  Bredde (70, 80, 85, 90 ,100, 120 samt 140 cm.)
  Længde (190, 200 samt 210 cm.)

  Passer til alle vores sengerammer

  Leveres samlet.

  Planbunden tilpasser sig din kropsvægt og gør din madras ekstra fleksibel. De 5 justerbare lameller giver mulighed for bedre lænde- og liggekomfort.

  Planbunden er lige velegnet til alle typer madrasser.
  Det eneste du skal gøre, når du modtager din planbund, er at lægge den direkte ned i sengerammen.

  70x200, 80x200, 85x200, 90x200, 90x210 cm er på lager (leveringstid 1-3 dage)

  Alle andre mål er der 14 dags leveringstid

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard Rammebund
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen