Royalt Sovemiljø: Elevationsseng 180x200 cm – Oplev Komfort og Elegance hver Nat

Hvis du har et ønske om at skabe de optimale betingelser for den perfekte nattesøvn, så kan det være, du skal have dig en elevationsseng. Delfin Sengecenter forhandler et bredt udvalg af elevationssenge, der måler 180 cm i bredden. Med et ønske om at bringe de bedste produkter til vores kunder har vi udvalgt vores leverandører, der laver nogle af de bedste elevationssenge på markedet. Vores sortiment indeholder blandt andet elevationssenge fra fantastiske Livingbed og Jensen

Med en elevationsseng, der måler 180 cm i bredden, får du en multifunktionel seng, der udvider sengens gøremål. En elevationsseng yder fantastisk komfort i den soveposition, der passer præcis til dig, når du sover. I dag- og morgentimerne, kan du køre hovedgærdet op og lave din seng om til husets mest komfortable læse- eller fjernsynsplads.

Hos Delfin Sengecenter er vi så heldige at have særdeles kompetente medarbejdere, der ved alt om, hvordan kroppen bedst støttes, når man hviler eller sover. Besøg os i vores fysiske butikker eller kontakt os på mail eller telefon. Vi vil med glæde være din professionelle sparringspartner i jagten på din nye seng. 

21 varer

Faldende orden
pr. side

En 180 cm elevationsseng giver god plads til dig 

I de seneste år er det blevet populært at samsove med børn, og det er også hyggeligt - hvis der ellers er plads nok. Med hele 180 cm i bredden får du mulighed for at invitere børnene op i sengen uden, at din nattesøvn bliver generet. Vi mennesker bruger en tredjedel af livet i sengen, og det er vigtigt at ligge godt. En elevationsseng er den hverdagsluksus, du fortjener.  

En fleksibel løsning

Vi ved, at ønsker til en seng er meget individuelle. Derfor forhandler vi elevationssenge, hvor du selv kan tilpasse sengens fasthed og design, så den passer til dig og dit soveværelse. Vi har mange danske leverandører af elevationssenge, og det giver dig mulighed for at vælge mellem elevationssenge, der har et nordisk morderne design. 

Hvis du døjer med ryg- eller skulderskader, så kan en elevationsseng meget vel være løsningen for dig. En elevationsseng kan give dig den ekstra støtte, der giver dig optimale betingelser for at komme over dine skavanker.