Find din ideelle hovedpude hos Delfin Sengecenter - Komfort i alle materialer og stilarter

Den rigtige hovedpude kan gøre underværker for din søvn. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af hovedpuder fra kvalitetsrige mærker som blandt andet Temprakon, Dunlopillo og TEMPUR. Uanset om du sover på ryggen, maven eller siden, så kan den helt rigtige hovedpude gøre en stor forskel for både din liggekomfort, søvn og dit generelle velvære. Ligger du nat efter nat med en forkert hovedpude, kan du hurtigt komme til at opleve gener i form af ømhed og spændinger i både nakke, skulder og ryg.

Hos Delfin Sengecenter har vi traditionelle hovedpuder til dig, der ikke oplever nogle former for gener og som derfor blot ønsker en ny og blød hovedpude. Derudover har vi et stort udvalg af ergonomiske hovedpuder til dig, der har behov for bedre støtte til nakke og hoved. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsrige hovedpuder her på siden og find den pude, der passer til dine behov.

43 varer

Faldende orden
pr. side

Skal jeg vælge en fast eller blød hovedpude?

Valget mellem en fast eller blød hovedpude afhænger af dine præferencer og behov. Trænger din gamle hovedpude til at blive skiftet ud, og søger du blot en ny almindelig hovedpude? Så kan du med fordel vælge en af vores klassiske dunhovedpuder, som vi sælger i både baby-, junior- og voksenstørrelser. Søger du derimod en hovedpude med ekstra støtte, anbefaler vi dig at prøve en af vores ergonomiske hovedpuder. Ergonomiske hovedpuder er kendetegnet ved at have en anderledes form og funktion end de traditionelle hovedpuder. De er derfor ideelle, hvis du døjer med ryg- eller nakkeproblemer, eller hvis du har svært ved at finde ro om natten.

De ergonomiske hovedpuder består typisk af nogle andre fyldmaterialer, end dem du ser i de klassiske dun- og fjerpuder. Det skyldes, at ergonomiske hovedpuder bedre skal kunne holde sin form, for at kunne levere den mest optimale støtte. Derfor vil du oftest finde ergonomiske hovedpuder i skum, memoryskum, trykaflastende skum og latex.

Vælg hovedpude efter din sovestilling

Når du skal vælge en ny hovedpude, er det vigtigt, at du overvejer, hvordan du plejer at sove? Kan du bedst lide at ligge på ryggen, eller falder du bedst i søvn på siden? Måske sover du allerbedst på maven. Under alle omstændigheder er din sovestilling vigtig for dit valg af hovedpude.

Hvis du sover på maven, er vores råd først og fremmest faktisk, at du skifter sovestilling. Selvom det kan føles rart og trygt at ligge på maven med hænderne under puden og hovedet drejet til ene side, så er stillingen langt fra optimal for din ryg og nakke. Når du sover på maven, er hovedet nemlig altid drejet, og det anstrenger nakken i længden. I en optimal sovestilling skal kroppen ligge sådan, at hovedet ligger i lige forlængelse af ryggen.

Hvis du foretrækker af ligge på siden, anbefaler vi, at du investerer i en høj hovedpude. Det kan for eksempel være en af vores ergonomiske hovedpuder med skum, som holder godt på faconen. Du kan også vælge en høj hovedpude med dyn. Det vigtigste er, at din hovedpude holder dit hoved oppe, så det ikke tilter ned mod madrassen. Når hovedet er på lige linje med resten af rygsøjlen, passer din hovedpude perfekt.

Sover du bedst på ryggen? Så er det bedst, hvis du bruger en mere flad hovedpude. Puden kan med fordel være af en form for dun, som ikke skubber dit hoved for langt opad. Hvis du føler, at din hage skubbes nedad, når du ligger på ryggen, er din hovedpude for høj. Når dit hoved ligger fladt og i en lige linje, er puden lige tilpas.

Komfort på farten

Blandt vores udvalg af puder finder du vores rejsepuder. Vi har både støttende lændepuder, kilepuder og støttende nakkepuder. Vores lændepuder er oplagte til enten kontorstolen eller som en fast installation i bilen. Puderne er kompakte og lette at pakke ned i en carry on-kuffert, hvis du ønsker ekstra komfort på flyveturen.

Vores kilepuder er særligt udtænkt til dig, der sidder meget ned i din hverdag. Kilepudens trekantede design sørger for at aflaste din ryg. Dine hofter skydes frem på grund af pudens hældning, og det giver dig en god holdning, som understøtter ryggens naturlige S-form. Nakkepuden er en klassiker, som mange af os kender fra diverse ferier. Puden giver dig ekstra støtte til nakken, når du skal på længere køre- eller flyture.

Vi vægter altid søvnkomforten højest

Hos Delfin Sengecenter er vores mission at give dig den bedste og mest optimale søvn. Derfor finder du, foruden vores hovedpuder, også et stort udvalg af øvrige produkter, der sigter mod at levere dette. Vi er allesammen forskellige, og derfor har vi hos os et stort og varieret sortiment, der gør det muligt for dig at finde lige netop de specifikke produkter, der kan give dig den bedste liggekomfort. Find eksempelvis et bredt udvalg af forskellige madrasser, hvor du kan vælge imellem bl.a. boxmadrasser, latexmadrasser, springmadrasser m.fl. Find herudover også diverse topmadrasser og en masse forskellige dyner samt meget, meget mere.

Er du i tvivl om, hvilke produkter der bedst opfylder dine behov og dine krav, så er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller via mail til [email protected]. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan se nærmere på alle vores produkter.