senge

Senge i alverdens størrelser og typer

Hos Delfin Sengecenter er vi stolte af vores udvalg af senge, der sikrer dig den højeste kvalitet til den bedste pris. Vores leverandører er kræsent udvalgt, så vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig den bedste løsning for en optimal søvn. Delfin Sengecenter forhandler langtidsholdbare kvalitetssenge, og vi har helt sikkert sengen, der opfylder dine drømme. Vi er altid klar til hjælpe dig videre mod din drømmeseng. 

Vi har mange års erfaring i at vejlede vores kunder mod deres drømmeseng. Vi ved derfor også, at ønskerne til den perfekte seng kan være forskellige. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetssenge. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi lækre kontinentalsenge, vandsenge, elevationssenge og meget mere. Gå på opdagelse i vores brede udvalg i menuen til venstre. Du er også altid meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker i Solrød, på Amager eller på Østerbro.

Varer 1-120 af 333

Faldende orden
Side
pr. side

Gå på opdagelse i vores brede senge sortiment

Delfin Sengecenter er en af Danmarks ældste sengespecialister. Vi har igennem årene skabt en professionel funderet erfaring, der kommer dig til gode, når du handler ved os. Her på siden kan du finde vores forskellige senge, der har forskellige egenskaber:

Der findes lige så mange ønsker til en seng, som der findes mennesker. Derfor har vi lavet vores løsninger fleksible, så du kan vælge præcis den løsning, der passer til dig. Du er naturligvis altid meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, hvor du kan prøve vores forskellige senge af. Det kan være en god måde at nærme sig sit endelige ønske mod den helt rette seng.

Du bruger omkring en tredjedel af dit liv i din seng. Derfor er det vigtigt, at du træffer en god beslutning for dit køb af din næste seng. Når du sparrer med Delfin Sengecenter om dit køb, så får du en samarbejdspartner, der kan tilbyde dig svar på dine spørgsmål. Vi går aldrig på kompromis med vores dogme - din nye seng skal være en komfortabel og langtidsholdbar løsning.

Æstetik og komfort

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi senge, der lever op til dine kriterier for komfort og æstetik. Vi er forhandlere af Tjørnbo, Nørgaard og Kaagaard, der har været med til at sætte dansk design på verdenskortet. Med et tidsløst design og formidabelt håndværk kan du hos Delfin Sengecenter forene dine ønsker for din fremtidige seng.

Lad din nye seng blive et sted, hvor du glæder dig til at skulle hen hver eneste aften. Alle, der har ejet en god seng, ved, hvor meget nemmere hverdagen fungerer, når man kan sove godt om natten.

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller kontakte os på telefon eller mail.