Jensen Prestige Kontinentalseng 140 x 210 cm - 25 års garanti på brud på ramme og fjedre.

140x210
Varenummer: prestigekontinental140x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 22.647,60 DKK
Normalpris: 37.746,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Prestige Kontinentalseng 140x210cm

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. 
Jensen Prestige Kontinental er med Aloy ®  14 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 4 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. 

HÅRDHEDSGRAD: Medium, fast og ekstra fast. 

Vi forhandler et stort udvalg af kontinentalsenge, som du kan gå på opdagelse i.

(Kontinental uden ben og topmadras er 45 cm høj)

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)


En anden topmadras kan tilkøbes

Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

INKL. Runde stål ben

Ekskl. Gavl (Se mere https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

Elegant seng med ekstra længde

Denne model fra Jensen er til dig, der er på udkig efter en dobbeltseng med ekstra længde. Med sine 210 cm. er kontinentalsengen her nemlig 10 cm. længere end de klassiske mål for en dobbeltseng. Tommelfingerreglen lyder, at din seng skal være mindst 20 cm. længere end dig. Så hvis du er højere end 180 cm., er Diplomat-kontinentalsengen her som skabt til dig.

Har du nogle spørgsmål?

Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi har mange års erfaring og vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage.