Scanliving - Børnesenge

Leder du efter den perfekte seng til børneværelset? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Delfin Sengecenter har vi nemlig et stort udvalg af sengerammer og tilbehør fra Mojo. Mojo er et modulopbygget koncept fra Scanliving. 

Alle Mojos produkter opfylder europæiske og internationale sikkerhedsstandarder, så du kan være tryg ved at lade dit barn sove i en Mojo-seng. Størstedelen af produktionen af Mojo-sengene er desuden blevet udført af mennesker med handicap i Danmark, så når du køber en Mojo-seng, tager du socialt ansvar, udover at du støtter en sikker produktion.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Sengeheste, køjesenge og halvhøje senge fra Mojo 

Hvad enten dit barn er til en basisseng, en halvhøj seng, en køjeseng eller en højseng, så finder du det her hos Delfin Sengecenter. Mojos senge kommer i flere forskellige stilarter og højder, så det er bare op til dig og dit barn at vælge, hvilken seng der vil passe bedst ind på børneværelset. Se også Mojos tilbehørspakker, som kan lave basissengen om til en halvhøj-, køje- eller højseng, hvis du ønsker det. 

Køjesengene er velegnet til ældre børn, som trygt kan kravle op og ned ad køjesengen. Til de yngre børn har vi halvhøje senge, hvor der kan være et hyggeligt område nederst til leg eller fordybelse. Til de halvhøje senge kan der tilføjes en rutsjebane, en space saver, sengeskuffer og legeforhæng, som vi naturligvis også forhandler her på siden. Vi har desuden også en skummadras i koldskum samt sengeheste i forskellige størrelser, hvis du har behov for det.

Delfin Sengecenter har din seng 

Foruden senge fra Mojo forhandler vi hos Delfin Sengecenter et bredt udvalg af anerkendte brands, som leverer senge og sengerammer i topklasse til hele familien. Gå på opdagelse i udvalget af sengerammer fra Nørgård, senge fra Jensen samt senge fra Livingbed og find den, du bedst kan lide.

Har du spørgsmål til vores Mojo-senge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig, når børneværelset skal have en ny seng.