Mojo Halvhøj seng

Kun %1 tilbage
Fra 4.949,00  DKK
Varenummer
mojohalvhøjseng
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev en verden af alsidighed med vores Mojo halvhøjseng - det optimale valg for dig, der ønsker en seng, der kan tilpasses og udvikles over tid. Ved at vælge denne enkeltseng investerer du ikke kun i en soveplads, men også i muligheden for at skabe den ideelle løsning, der passer til dine skiftende behov og fremtidige ændringer.

  Med Mojo halvhøjsengen får du ikke kun et møbel til at sove i, men også en platform for kreativ tilpasning. Den er skabt til at imødekomme dine individuelle præferencer og udvikle sig sammen med dig. Den afrundede udformning af alle hjørner tilføjer en ekstra dimension af sikkerhed og æstetik til børneværelset.

  Overfladen på Mojo halvhøjsengen er behandlet med vandbaseret bio lak i en elegant hvid toning, der ikke kun tilføjer en smuk finish, men også sikrer et miljøvenligt valg.

  Inkluderet i pakken er langsengeheste, 3/4 lang sengeheste og bunde, der giver den nødvendige støtte og komfort. Bemærk venligst, at rutsjebane og madras ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at tilpasse sengen yderligere efter dine præferencer og tilføje ekstra legende elementer eller opbevaringsplads.

  Gør Mojo halvhøjsengen til din egen, og skab et personligt rum, der kan tilpasses dine skiftende behov og udvikling i livet. Investér i kvalitet, sikkerhed og en seng, der vokser med dig.

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Stolper: 78 x 78 mm

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Mojo Halvhøj seng
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille