Elevationssenge

At få en god nats søvn er forudsætningen for, at du kan vågne frisk og veludhvilet op og være klar til en ny dag. Dog er en god nattesøvn afhængig af sengens sovekomfort. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig en seng i en kvalitet, der yder en optimal komfort, så kroppen bliver støttet under søvn og kan restituere ordentligt. 

Elevationssenge er blevet utrolig populære til dette formål, da de yder en god støtte, som øger sovekomforten. I dette blogindlæg vil vi komme vidt omkring elevationssenge. Uanset om du er på jagt efter din første elevationsseng eller skal have udskiftet din gamle model med en ny, kan du altid lære en ting eller to, der er værd at vide, inden du hiver pungen op af lommen og finder de store sedler frem. 

Læs med, og få en grundig vejledning i, hvad du bl.a. skal holde øje med ved elevationssenge, fordele og ulemper, samt hvilke senge vi hos Delfin Sengecenter anbefaler. 

Hvad er en elevationsseng? 

En elevationsseng er en seng med indbygget mekanik og motorer, der gør, at hoved- og fodende kan hæve og sænke sig. Til forskel fra en traditionel sengebund, der bare er bygget i et stykke, så har elevationssengen en tredelt sengebund. På den måde er det muligt at tilpasse sengen, så du opnår den mest optimale komfort og støtte, hvad end du sidder eller ligger i sengen. 

 

Antallet af motorer afgør, hvor avanceret sengen er. En typisk elevationsseng vil have 2 motorer indbygget i bunden af sengen, mens nogle af de mest avancerede modeller kan have helt op til 5 motorer. Jo flere motorer, jo flere funktioner og egenskaber har sengen. 

 

Pga. den tredelte sengebund, som gør, at du kan indstille den til at passe perfekt til din sovestilling, vil du få en markant bedre nattesøvn. Samtidig er højden på sengen også med til at gøre det nemmere for dig at komme i og ud af sengen til hverdag. Det gør sengen til et oplagt valg for folk, der lider af gigt eller har andre problemer med bevægeapparatet. 

 

Hvad du skal holde øje med, når du skal købe en ny elevationsseng 

I dag er der mange elevationssenge på markedet. Det betyder, at der findes senge i nærmest enhver prisklasse og kvalitet, og det kan gøre det sværere for dig at vide, hvilken seng du så skal vælge. Ofte hænger pris og kvalitet nemlig sammen, og derfor har vi samlet en oversigt over ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud og investere i en ny elevationsseng. 

Motor til elevationsseng

Motoren er kernen i en elevationsseng, og netop derfor er det vigtigt, at du vælger en seng, hvor der er indbygget en solid og stabil motor. Hvis motoren ikke fungerer optimalt, får du ikke det fulde udbytte af sengens egenskaber. 

Det danske mærke LINAK er kendte for at producere motorer i høj kvalitet, som er pålidelige, støjsvage og sjældent går i stykker. Der findes dog mange gode motorproducenter i dag, som kan konkurrere med LINAK – det vigtigste er bare, at du er opmærksom på at spørge ind til hvilken motor, der gemmer sig i sengen. 

Elevationssengebund for optimal komfort

Elevationsbunden er også et vigtigt element i sengens fundament, og her er der bl.a. to ting, du skal være opmærksom på: kvaliteten er bundens lameller og madrasbremse. 

Lamellerne skal være af en ordentlig kvalitet, så de ikke nemt går i stykker. Derudover vil det bedste være, at du vælger justerbare lameller. Justerbare lameller giver dig muligheden for at finjustere sengen ved hovedgærdet og fodenden, så du opnår en bedre komfort, når du opholder dig i sengen. 

Det er ikke strengt nødvendigt, at sengebunden indeholder en madrasbremse, men det kan være en klar fordel, at den gør. En madrasbremse er nemlig med til at sikre, at madrassen automatisk holdes i den rigtige position, når du bruger sengens hæve-/sænkefunktioner. 

Madras og fjedre til elevationssenge

I en elevationsseng vil du typisk anvende en springmadras, da der ikke er behov for ekstra lameller – de findes jo allerede i elevationsbunden. Til forskel fra en almindelig skummadras kendetegnes en springmadras ved at indeholde fjedre i madrassens kerne. 

Hos Delfin Sengecenter anbefaler vi, at du investerer i en madras med pocketfjedre eller multipocketfjedre. Disse fjedre giver god støtte omkring kroppens trykpunkter som nakke, skuldre, lænd og ryg, der giver dig en dybere nattesøvn, som får dig til at restituere bedre. 

Her er det dog vigtigt, at du vælger de rigtige fjedre til den rigtige vægt. Ved en vægt ovre 95 kg skal du vælge en madras med multipocketfjedre, fordi der er flere fjedre pr. kvadratmeter indbygget.

Fordele og ulemper ved elevationssenge (H2-overskrift)

Som med alt andet er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved en elevationsseng. Uanset hvilken seng du vælger, kan du ikke undgå dem. Derfor er det rart at vide dem på forhånd, så du kan tænker over, hvad der betyder mest for dig, og om det er fordelene eller ulemperne, der vægter højest. 

Fordele ved en elevationsseng

Generelt er en elevationsseng et godt valg til dig, der elsker at bruge meget tid i sengen udover om natten. Det kan være, at du elsker at sidde med en god bog, se TV, spise morgenmad i sengen eller noget helt fjerde, der gør sidde- eller liggestillingen mere komfortabel. Du får derfor mere udbytte af sengens komfort i dine vågne timer. 

En elevationsseng kan også bidrage til fysisk aflastning af kroppen, hvis du har problemer med fx: 

  • mavesyre
  • hovedpine 
  • forkølelse
  • hævelser eller vand i benene.

Netop fordi du kan indstille sengen i både hoved- og fodende, kan sengen gøre det mere behageligt og afhjælpe fysiske gener ved at støtte kroppen de rette steder. Hvis du ammer om natten, kan sengen også være et redskab til en mere gnidningsfri amning, fordi du let kan indstille sengen i den position, du har behov for. 

Ulemper ved en elevationsseng

Ingen fordele uden ulemper, og her får du nogle af ulemperne ved en elevationsseng serveret: 

  • Prisen
    En elevationsseng er selvsagt en dyrere seng end en boksmadras eller kontinentalseng pga. den indbyggede mekanik. Derfor skal du også holde øje med billige modeller – for hvis du skal bruge flere penge på en seng, skal den også være i en god kvalitet.

  • Volumen og tyngde

Vi kommer ikke udenom, at en elevationsseng er en tung seng. Pga. motorerne får sengen en ekstra vægt, som gør du ikke kan flytte rundt med den, så sengen skal have en permanent plads. Derudover fylder den også meget i rummet. 

 

  • Revne mellem to senge 

Dette er selvfølgelig kun en ulempe, hvis du har du separate elevationssenge, som er sat sammen til en dobbeltseng. Det betyder, at der opstår en revne mellem de to senge, og det kan være en ulempe, hvis du sover i midten af sengen. Gør du det, vil det oftest føles som om, at du falder ned i revnen og ud af sengen, og det er aldrig behageligt. 

 

  • Forstyrrelse af nattesøvn

Lyden af motoren kan være uvelkommen forstyrrelse af din nattesøvn, hvis din partner gerne vil læse, imens du sover, og skal sætte sengen i den rette stilling, eller hvis din partner vågner om natten og indstiller sengen. Det kan være yderst irriterende at blive vækket af lyden af en summende motor. 

Delfin Sengecenter anbefaler elevationssenge fra TEMPUR, Dunlopillo og Jensen (H2-overskrift)

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi rigtig mange elevationssenge fra anerkendte mærker, men i dette blogindlæg vil vi særligt fremhæve elevationssenge fra TEMPUR, Dunlopillo eller Jensen. 

TEMPUR Spring elevationsseng 

*Billede af TEMPUR Spring elevationsseng*

En TEMPUR elevationsseng fra deres Spring-serie har et stilrent design, der passer ind i de fleste hjem. Fordelene ved en Spring-elevationsseng er, at den:

kan indstilles med en trådløs fjernbetjening eller via en app
giver mulighed for at hæve og sænke hovedgærde og fodende
har en bund af pocketfjedre
fås i flere farvekombinationer
er danskproduceret.

Vælger du en TEMPUR Spring elevationsseng, får du muligheden for selv at bestemme sengens forskellige positioner, så du opnå den bedste komfort. Hvad end du har brug for et komfortabelt ryglæn, når du skal læse, eller ligge med fødderne hæver, når du skal sove, kan du indstille sengen efter dine præcise ønsker. 

Sengens elevationsbund er bygget op af pocketfjedre, som gør, at du kan vælge mellem at hav af TEMPUR-madrasser, der passer til sengen. Vælger du en TEMPUR Supreme-madras, får du en madras, der giver dig den optimale støtte. Derudover kommer madrassen med et aftageligt, vaskbart betræk og med Cooltouch-funktionen, som sikrer høj åndbarhed.

Samtidig har du muligheden for at tilpasse elevationssengen, så den passer ind i soveværelsets indretning. Den fås i mange farvekombinationer – alt lige fra sort til gul – og så du kan vælge, om den skal være polsteret med stof eller kunstlæder. 

Med en TEMPUR Spring elevationsseng får en du klassisk, danskproduceret elevationsseng i høj kvalitet, hvor du kan vælge den stil, der passer til dig og kan betjene den via trådløs fjernbetjening eller app, så du slipper for unødige ledninger. 

Dunlopillo Pure elevationsseng 

*Billede af Dunlopillo Pure elevationsseng*

Vores Dunlopillo Pure elevationsseng giver dig masser af frihed og fleksibilitet samt høj komfort. Fordelene ved denne seng er, at den: 

kan hæves og sænkes i begge sengeender
har 7 unikke komfortzoner
kommer med en vendbarmadras
giver dig mulighed for at vælge blandt mange topmadrasser.

Elevationsengen fra Dunlopillos Pure-serie ligger i særklasse, når det gælder komfort og funktionalitet. Sengens madras indeholder 7 unikke komfortzoner og medium affjedring, som giver dig en ergonomisk korrekt og sund sovestilling, fordi den former sig efter din krop. Og så kan den hæves og sænkes i begge sengeender, som giver dig større fleksibilitet og mulighed for at finde de helt rigtige positioner. Derudover kan du vende madrassen, som giver dig god åndbarhed.

Med denne seng har du også mulighed for at vælge blandt mange topmadrasser. Vælger du den originale topmadras kommer den med en naturlatexkerne, som er betrukket med et betræk af Hollowfibre. Det øger luftcirkulationen og optimerer fugtbalancen, som sikrer, at madrassen holder sin form bedre over længere tid. 

En Dunlopillo Pure elevationsseng er til dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort og funktionalitet samt ikke har behov for en masse smarte tekniske funktioner. Her får du en seng, der fungerer optimalt i hverdagen. 

Jensen Prestige elevationsseng 

*Billede af Jensen Prestige elevationsseng*

Hvis du gerne vil have noget af det bedste inden for elevationssenge, så skal du undersøge, om en Jensen Prestige elevationsseng ikke kunne være noget for dig. Nogle af fordelene ved denne seng er: 

Linon-motorsystem, som betjenes via en app
memory-funktion, som husker dine yndlingspositioner
unik sengeløsning
mange muligheder for valg af tilpassede madrasser.

En Jensen Prestige elevationseng er en seng i topklasse, hvor der hverken er gået på kompromis med komfort, holdbarhed eller teknik. Foruden at være uovertruffen i kvalitet og komfort kommer den med et hav af smarte tekniske funktioner. 

Du kan bl.a. styre motoren vha. en app samt styre sengens positioner vha. stemmestyring. Derudover har sengen en smart memory-funktion, som kan huske alle dine yndlingspositioner, hvilket gør det endnu lettere for dig at indstille den. 

Sengen er rummelig og har en unik sengeløsning, hvor du kan nyde godt af de forenede fordele ved en behagelig boksmadras og en fleksibel elevationsseng. De to lag er fasttømret til hinanden, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt madrassen glider væk. Det giver mere stabilitet under nattesøvnen.

Vælger du en Jensen Prestige elevationseng får du mange muligheder for at hårdhed på madras og topmadras, så det passer til dig. Du kan vælge mellem 3 forskellige madrashårdheder og 5 forskellige topmadrasser, som sikrer dig en optimal støtte og komfort. Sengen er den ultimative kombination af smukt design, høj funktionalitet og smart teknik. 

Delfin Sengecenter hjælper dig med at finde din næste elevationsseng 

Hvis du stadig synes, det er svært at finde ud af hvilken elevationsseng, du skal investere i, står vi altid til rådighed. Hos Delfin Sengecenter har vi mange års erfaring inden for senge, madrasser og andet sengeudstyr, så vi kan med garanti hjælpe dig med at vælge din nye seng. Uanset om det drejer sig om køb af en ny elevationsseng, kontinentalseng eller en almindelig boksmadras, kan du komme til os. 

Hos Delfin Sengecenter kan vi bryste os med altid at kunne tilbyde dig senge til gode og skarpe priser. Uanset om du leder efter en seng til 2000 eller 30.000 kroner, kan vi hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33, eller send os en mail til [email protected], hvis du har nogle former for spørgsmål til vores elevationssenge. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Seng

Går du og overvejer at skifte din gamle seng ud, og spørger du dig selv ”Hvilken seng skal jeg vælge?” og ”Hvilken seng passer til mig?”? Så er du havnet det helt rette sted. I denne komplette guide kan du lære mere om de forskellige sengetypers funktioner og egenskaber, så du kan vælge den helt rette seng. En god seng er nemlig ikke den samme for alle, og vi har alle forskellige sovestillinger og behov. Din seng er en altafgørende del af din hverdag. Det er her, du lukker øjnene efter en lang dag, og det er her, du slår øjnene op til hver nye dag. Vi bruger mange af døgnets timer i sengen, og faktisk bruger vi mennesker i gennemsnit 26 år af vores liv i vores seng. Derfor det er vigtigt, at du har lige præcis den seng, der passer til dine behov og ønsker. I denne guide får du hjælp til at finde din næste og bedste seng – hvad enten det er den bedste seng for ryggen, den bedste seng til prisen eller den bedste seng i test. Der er mange overvejelser, du skal gøre dig, når du køber en nye seng, og denne senge-guide vil belyse lige netop, hvilke overvejelser du skal gøre dig.

 

Vandseng – god kvalitet og allergivenlig 


Delfin Sengecenter har solgt vandsenge i næsten 33 år. Vi er specialister på området, og vi kan derfor give dig en kompetent rådgivning i, hvilken seng der passer bedst til dig.

 

Med en vandseng er det muligt at regulere hårdhed og temperatur, så den passer til lige præcis dine behov. Hvis du leder efter en seng til dig og din partner, som kan opfylde jeres individuelle ønsker, er det muligt at købe en vandseng med to madrasser, som deler betræk. Denne type af vandseng anbefales, hvis der er over 20 kilos forskel på jeres vægt. Med hver sin individuelle madras, kan I selv bestemme temperatur og hårdhed på jeres egen halvdel. Når det kommer til at vælge seng, vil de færreste af os gå på kompromis - selv for vores partner. Derfor er ”dual”-løsningen ideel for parret, som begge ønsker en god nats søvn. I denne kategori anbefaler vi blandt andet vores Smart Split vandseng.

 

En vandseng er det optimale valg, hvis du har allergi. Vandsenge er tørre og dermed fri for husstøvmider, som kan være sværere at holde nede i senge af stof. Vores Smart Split vandseng leveres i et utal af materialer, som alle opfylder kravene for Øko-Tec 100 standarden. De forskellige materialer er alle testet for sundhedsskadelige stoffer. 

 

Vandsenge giver desuden den optimale komfort og støtte til ryggen. Hvis du overvejer en vandseng for støtten og komfortens skyld, anbefaler vi vores Senzano Split Boxseng med Comfortline vandmadras. Modellen består af 4 lag fiber og 1 lag lændehvirvel-støtte, som giver dig den bedste støtte til din ryg. 

 

Vores vandsenge fås i mange forskellige designs. Hvis du ønsker at berige dit soveværelse med et elegant og skandinavisk udtryk, er Leeds Comfortline vandmadras det rette bud for dig. Her kan du tilkøbe en gavl i en varm orange farve, som virke beroligende og hjælpe dig på vej til bedre søvn søvn. Er du mere på udkig efter en vandseng, som både bibeholder det flotte look, men som også er praktisk, er Kent Split Box et forslag til dig. Den er nemlig udstyret med en skuffesokkel, hvor du kan opbevare ekstra dyner, hovedpuder eller det, der lige mangler en plads i dit soveværelse.  

 

Vandsengene fås i forskellige størrelser og kvaliteter. Det er den bedste seng til dig, som prioriterer allergivenlighed, komfort og støtte. Hvis du ønsker en prisbillig seng, som ikke kræver vedligeholdelse, er vandsengen ikke det rette bud for dig. En vandseng skal nemlig fyldes med anti-algemiddel en gang årligt, og man skal desuden regne med, at den koster 400-500 kroner i strøm årligt. Et plus for vandsengens varmeforbrug er til gengæld, at varmen fra sengen også opvarmer soveværelset, så du kan lade radiatoren stå slukket. 

 

Kontinentalseng – ideel støtte og elegant design 


Ønsker du en seng, som har den ideelle støtte og komfort og samtidig har et flot design? Så er en kontinentalseng den bedste seng for dig.

 

En kontinentalseng består af 3 madraslag af kompromisløs kvalitet, som giver dig den støtte, din ryg har brug for. En almindelig kontinentalseng består af to boxmadrasser med pocket-fjedre og en topmadras, som sikrer dig en fantastisk komfort hele natten. Pocket-fjedre er fjedre, som hver især er indkapslet i en stofpose. Med dette design virker hver fjeder lokalt og giver en individuel trykaflastning for dig og din partner. Jensen Diplomat kontinentalseng er et godt bud til dig, hvis du ønsker en kontinentalseng i bedste funktion og støtte, som du kan dele med din partner.

 

Kontinentalsenge er, udover den førnævnte gode støtte, også kendt for sengens flotte design. Med f.eks. Flow Multipocket kontinentalsengen får du en eksklusiv seng betrukket med velour. Du kan selv vælge, om du ønsker blå, grå, grøn eller rosa velour. Velour er at finde i mange hjem verden over, og det luksuriøse stof giver dit soveværelse et elegant og klassisk udtryk.  Elevationssenge – funktionalitet og god liggekomfort 

 

En elevationsseng fås i mange størrelser og kvaliteter – både hvis du ønsker en prisbillig seng eller en kvalitetsseng. 

 

Den er funktionel i sin hæve-sænke funktion både ved hovedenden og i fodenden. Denne sengetype giver en fantastisk liggekomfort, og så er den fleksibel, hvis du skal læse en bog, inden du går i seng eller måske se lidt TV. Du kan indstille sengen i lige netop den position, der passer til dig – og med en fjernstyret motor er det nemt at hæve og sænke sengen, som du ønsker. 

 

Elevationssengens praktiske mulighed for at indstille din ligge- og siddestilling bidrager naturligvis også til sengens komfort. Det er den bedste seng til dig, som ønsker en ideel liggekomfort. Med Jensen Diplomat Dream elevationsseng er der indstillet en lændestøtte og en integreret nakkestøtte-funktion, som kan justeres til den stilling, du finder mest behagelig. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort, alt efter hvor meget støtte, du ønsker i din madras. Sengen har et flot design med stålben, en tekstilpolstret underdel og en fin sengegavl i enten antracit, beige, grå eller mint-grøn. 

 

Flere og flere vælger at købe elevationssenge, og det er ikke uden grund. Komforten er i top, og funktionaliteten tilpasser sig efter dit behov. En elevationsseng er i den dyrere prisklasse, men investeringen er godt givet ud. Det er den bedste seng til dårlig ryg takket været sengens justerbare hoved- og fodende. Planseng – skandinavisk design og aflastning 

 

En planseng er en seng med lamelbund og madras. Ofte består plansenge også af en elegant gavl, som giver støtte og et flot udtryk. En planseng giver et flot udtryk til soveværelset, og denne model er at finde i mange skandinaviske hjem. En planseng er simpel, og du er altid garanteret en maksimal komfort. Modsat en kontinentalseng er en planseng er udstyret med sengestel, som gør det muligt for dig at vælge mellem flere forskellige designs på både sengestellet og madrassen. 

 

Med vores Tempur Stay planseng får du en alt-i-en seng med både sengestel og madras. Lamelbunden giver en regulerbar lændestøtte og en blød skulderzone, som sikrer dig en optimal komfort hele natten. Sengen er som altid af god kvalitet, og du kan vælge mellem otte forskellige farver til det fuldpolstrede sengestel. Det giver dig mulighed for at finde lige præcis den farve, der passer til dit soveværelse og din personlige indretningsstil. Du kan benytte alle Tempurs madrasser til Stay plansengen, så du har frit valg på alle hylder mellem størrelse, pris og kvalitet. 

 

Når du køber en planseng, køber du ikke kun en seng for dens gode liggekomfort og funktionalitet. Du køber også et designelement til dit soveværelse. Med et farvet sengestel og sengegavl giver plansengen et indbydende og personligt udtryk til dit hjem, som er unik for denne sengetype.

 

Sengeramme – opbevaring og personlighed 

 

En sengeramme er et tilkøb til en boxmadras. En boxmadras kan godt fungere for sig selv uden en sengeramme, men for at sætte et ekstra præg på indretningen i dit soveværelse, kan en sengeramme være en fantastisk løsning.

 

Hvis dit soveværelse er af mindre størrelse, og du er på udkig efter en seng med plads til opbevaring, er Easy Sleep skuffeseng løsningen på problemet. Her får du store skuffer under sengen, hvor du kan opbevare dyner, tøj, strømper – eller hvad der lige mangler en plads. Du kan selv vælge, hvor mange skuffemoduler du ønsker både i højre og venstre side. Det er den bedste seng for dig, som ønsker design og praktisk funktionalitet i form af opbevaring. Easy Sleep skuffeseng består af massivt egetræ og rustik eg, som giver en hyggelig og rå stemning til soveværelset. 

 

Sengerammerne skal tilkøbes med en boxmadras, som giver dig frihed til at vælge mellem design, kvalitet og størrelse. 

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge? 

 

Nu hvor du er blevet klogere på de forskellige sengemodellers egenskaber, har du sikkert gjort dig nogle tanker om, hvilken seng, du hælder mest til. Nu er den næste overvejelse, du skal gøre dig, hvilken størrelse seng, du skal vælge.  

 

Er det kun dig, der skal benytte sengen, vil 90 cm i bredden være fint. Når du er alene om at vælge og bruge sengen, kan du selv vurdere, hvilken madras du ønsker, hvis du for eksempel har udset dig en kontinentalseng. 

 

Hvis du derimod skal dele sengen med din partner, og I søger en dobbeltseng, ville det mest optimale være 180 cm i bredden. Dobbeltsenge går fra 160 cm til 200 cm i bredden. 

 

En halvanden-mands-seng er fra 120 cm til 140 cm, og denne størrelse anbefales, hvis sengen skal benyttes af et barn og en voksen. Denne størrelse er desuden perfekt til teenage-værelset eller studielejligheden, hvor pladsen i soveværelset kan være trang.

 

Hvilken madras skal jeg vælge?

 

Hvis du nu har bestemt dig for, hvor stor din kommende seng skal være, er næste overvejelse, hvilke type madras, du har brug for. 

 

Hvis du har udset dig en sengeramme og mangler en boxmadras dertil, skal du tage din vægt som udgangspunkt for at få den bedste liggekomfort. Vejer du under 75 kg, er det anbefalet at tage en madras med pocketfjedre af medium fasthed. Vejer du mellem 75 kg og 90 kg, er det anbefalet at tage en madras med pocketfjedre af en mere fast type. Vejer du mere end 95 kg, er det anbefalet at tage en madras med multipocketfjedre af høj fasthed. Valget her er essentielt for din liggekomfort, og det er vigtigt, at du vælger den bedste seng til lige netop din krop. 

 

Mange af vores senge fås i dual-modeller. Det vil sige, at du og din partner kan få jeres egne madrasser med individuel fasthed og komfortzoner, selvom I sover i samme seng. Med en dual-model behøver du og din partner ikke at gå på kompromis, når I skal træffe det vigtige og langvarige valg om jeres nye seng.

 

Når du skal vælge en topmadras, kan du vælge mellem flere typer. Celsius memory skum-topmadras former sig efter din krop, hvilket giver en god trykaflastning. Skum-topmadrassens navn ”memory” er ikke tilfældigt, for madrassen husker faktisk din form gennem den varme, du udgiver om natten. Det giver optimal komfort, god trykaflastning og en unik tilpasning til dine sovevaner.
Du kan også vælge en naturlatex topmadras, som er allergi- og miljøvenlig. Den har desuden en ventilerende funktion, som gør de varme sommernætter en smule køligere. Du skal være opmærksom på, at hvis du er på udkig efter en topmadras til elevationssenge, skal du købe en, der er særligt beregnet til denne sengetype.  

 

Et godt råd til den bedste seng

 

Sengetyper, sengestel, madrasser og størrelser. Efter denne guide håber vi, at du har fået en nogenlunde idé om, hvad du søger i en seng, og hvilken seng der lever op til dine behov. Det bedste råd af dem alle er at prøve dig frem. Det er individuelt, hvilken sengetype og madras, der er bedst, men prøv dig frem og vurdér, hvilken seng, du finder mest komfortabel. 

 

Har du nogen spørgsmål, er vi hos Delfin Sengecenter altid klar til at give dig en kompetent rådgivning. Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller send en mail til [email protected], hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på flere gode råd fra vores eksperter. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan se vores udvalg af senge og mærke, hvilken seng der passer lige præcis til dig.

 

1 2 3 4 5 ... 19 Næste