Er du på udkig efter en ny hovedpude men i tvivl om, hvordan du skal vælge?

...  Læs mere
Oprettet i Hovedpude Af Support Salecto

Sovesofa

7. jun. 2021 14.15.32 CEST

Du kender det sikkert godt. Værelset er lille, pladsen er trang, og du vil gerne have en seng til overnattende gæster, men en almindelig seng fylder for meget i hverdagen.

...  Læs mere
Oprettet i Sovesofa Af Support Salecto

Topmadras

7. jun. 2021 14.20.24 CEST

Din nattesøvn er vigtig. Det ved du nok allerede godt.

...  Læs mere
Oprettet i Topmadras Af Support Salecto

Elevationssenge

7. jun. 2021 14.28.23 CEST

At få en god nats søvn er forudsætningen for, at du kan vågne frisk og veludhvilet op og være klar til en ny dag. Dog er en god nattesøvn afhængig af sengens sovekomfort.

...  Læs mere
Oprettet i Elevationssenge Af Support Salecto

Seng

7. jun. 2021 14.32.08 CEST

Går du og overvejer at skifte din gamle seng ud, og spørger du dig selv ”Hvilken seng skal jeg vælge?” og ”Hvilken seng passer til mig?”? Så er du havnet det helt rette sted. I denne komplette guide kan du lære mere om de forskellige sengetypers funktioner og egenskaber, så du kan vælge den helt rette seng.

...  Læs mere
Oprettet i Seng Af Support Salecto

Madras

7. jun. 2021 14.35.38 CEST

Det er lidt af en jungle at finde rundt i, når du skal vælge din nye seng. Der er meget at tage højde for, og du sidder sikkert allerede nu med mange overvejelser. Hvilken type ben skal din nye seng have? Hvad for en topmadras skal du vælge? Og ikke mindst: hvordan vælger du den rigtige madras? Det er der heldigvis råd for, og vi er her for at hjælpe.

...  Læs mere
Oprettet i Madras Af Support Salecto

Sådan vælger du den helt rigtige dyne

7. jun. 2021 14.37.50 CEST

Er du på jagt efter en ny dyne, men i tvivl om, hvordan du træffer det helt rigtige valg? Så er du kommet til det rette sted. I denne her guide vil du blive klogere på, hvad du skal kigge efter, når du vælger din dyne. Vi vil blandt andet fortælle noget om, hvilke typer af dyner, der findes, og hvad de hvad især kan.

...  Læs mere
Oprettet i Dyne Af Support Salecto

Svaret på dét spørgsmål udvikler sig hele livet. Vores søvnbehov afhænger nemlig blandt andet af vores aktivitets- og udviklingsniveau. For eksempel har det stor indflydelse på, hvor meget søvn vi har brug for, om vi er i voksealderen eller ej.

...  Læs mere
Oprettet i Hovedpude Topmadras Af Developer Salecto

Gab, stræk og ”bare lige fem minutter mere”. Træthed lader til at være en uundgåelig del af det at være teenager. Og det er ikke på grund af dovenskab, at mange unge mennesker dagligt oplever at føle sig flade og udmattede.

...  Læs mere
Oprettet i Hovedpude Af Developer Salecto

Hvor meget søvn skal børn have?

27. sep. 2021 12.24.51 CEST

De fleste af os er nok helt klar over, at søvn er vigtig for os alle. Og for mange er det også almen viden, at især børn har et stort behov for mange timers søvn.

...  Læs mere
Oprettet i Madras Af Developer Salecto

7 gode tips til at falde i søvn hurtigt

26. okt. 2021 12.42.30 CEST

De fleste af os oplever det nogle gange – men nogle oftere end andre; det er simpelthen bare umuligt at falde i søvn! Der kan være mange grunde til, at du ikke kan falde i søvn, når du gerne vil. Nogle ligger måske og spekulerer over, hvad der er sket i løbet af dagen.

...  Læs mere
Oprettet i Elevationssenge Af Developer Salecto

”Du kan sove, når du bliver gammel.” er måske en sætning, du har hørt før. Sandheden er dog desværre en helt anden. Faktisk bliver hjernen dårligere til at sove med alderen, så det er om at få udnyttet sovetimerne i de unge år.

Og så behøver du ikke engang begrænse søvnen til nattetimerne.

...  Læs mere
Oprettet i Seng Af Developer Salecto

Er du på jagt efter en ny seng, og har du også hørt, at kontinentalsenge er noget af det bedste? Så har du hørt rigtigt. En kontinentalseng kombinerer nemlig tre forskellige sengeelement i én for maksimum komfort.

...  Læs mere
Oprettet i Topmadras Af Developer Salecto

Sådan får du den bedste nattesøvn

28. apr. 2022 09.01.43 CEST

En god nattesøvn er, udover kost og motion, en af de vigtigste ting, der bidrager til en god og velfungerende hverdag. Derfor får du her 5 gode tips til en bedre nattesøvn.

...  Læs mere
Oprettet i Seng Af Support Salecto

Hvad er gode søvnvaner?

2. jun. 2022 09.12.53 CEST

5 gode vaner for en bedre nattesøvn

 1

 

Der findes mange råd til, hvordan man bedst muligt opnår en god nattesøvn, og en af de råd er at implementere gode søvnvaner. Med hvad er søvnvaner? Søvnvaner er nogle vaner, vi med fordel kan implementere, inden vi går i seng.

...  Læs mere
Oprettet i Seng Af Developer Salecto

Vælg den rette hårdhed på din madras

5. sep. 2022 10.30.41 CEST

 Guide skrevet af Richard fra DelfinSengecenter

Vælg den rette madras - Så den passer til dig og din krop

Det kan være svært at danne sig et fuldt overblik over, hvad man skal være opmærksom på, når man leder efter den helt perfekte madras.

...  Læs mere
Oprettet i Madras Af Support Salecto