Kommode/Sengebord: Praktisk Opbevaring og Stil i Ét

Skal du til at indrette et nyt soveværelse, eller trænger dit soveværelse til fornyelse? Så kan du med fordel starte med at investere i et par nye sengeborde. Sengeborde kan nemlig ud over at være praktiske også være med til at understøtte den stil og stemning, du ønsker at skabe i dit soveværelse. Hos Delfin Sengecenter finder du et stort udvalg af forskellige sengeborde. Vi har alt fra de helt minimalistiske borde, hvor der lige er plads til det mest nødvendige til større sengekommoder med god opbevaringsplads.

Se nærmere på vores udvalg her på siden og find det sengebord, der passer til dig. Uanset om du et på udkig efter et væghængt sengebord, et rustikt sengebord af træ eller en sengekommode med rig mulighed for opbevaring, har vi sengebordet til dig. Hvis du desuden er på udkig efter mere opbevaringsplads til soveværelset, kan du også finde et udvalg af de populære Kaagaard kommoder her på siden.

20 varer

Faldende orden
pr. side

Find de rette sengeborde til dine behov

Soveværelset er et sted, der skal give anledning til afslapning. Derfor går det ikke, hvis rummet er fyldt rodet, larmende eller uoverskueligt. Derfor anbefaler, at du sørger for at have et velorganiseret soveværelse, hvor dine ting har faste pladser. Et sengebord kan være en stor hjælp, når det kommer til at organisere dit soveværelse. Det lille bord er nemlig et praktisk og lettilgængeligt sted til at lægge din bog, dine briller eller fjernbetjeningen fra dig, inden du skal sove. 

Et sengebord kan både være enkelt, minimalistisk og praktisk. Her hos os kan du finde flotte og minimalistiske sengeborde, som passer til din personlige stil og som samtidig fungerer til opbevaring. Vores Kaagaard sengebord indeholder enten et skab og en skuffe eller tre skuffer. Skabet gør det let at holde orden i soveværelset, samtidig med at det pynter i rummet. Søger du et sengemøbel med mere plads, er vores Kaagaard kommode en god løsning til dig. Her får du meget for pengene, et flot indretningselement og god opbevaringsplads.

Ønsker du et helt stilrent og minimalistisk sengebord, kan vi i høj grad anbefale et af vores væghængte sengeborde eller et sengebord, som skal monteres direkte på din sengeramme. Vores væghængte sengebord sætter et præg af elegance og æstetik på dit soveværelse, og så tager det ikke af gulvpladsen. Det gør det fleksibelt for dig at indrette dit soveværelse på din helt egen måde. Er du i stedet på udkig efter et mere praktisk sengebord, hvor der skal være plads til lidt af hvert, anbefaler vi i stedet vores sengekommoder. Her på siden finder en række forskellige modeller med enten skuffer, skabslåger eller åbne hylder. 

Vores sengeborde og sengekommoder fås i forskellige designs, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge et bord, der passer ind i lige netop din indretningsstil. Her finder du et stort udvalg af billige sengeborde og kommoder, som imødekommer din personlige stil. Uanset om du er til den romantiske, nordiske eller retro indretningsstil, så finder du det her.  

Indret et organiseret og afslappende soveværelse

Organisering, æstetik og afslapning er nøgleordene, når du skal skabe et behageligt soveværelse, der giver dig plads til ro fra hverdagen. Et sengebord er ikke bare et sengebord, men et designelement i dit soveværelse, som kan være vigtigt for din nattesøvn. Det kan nemlig påvirke din nattesøvn, hvis dit soveværelse er rodet. Når du har et sengebord, er det lettere at holde orden i soveværelset, da småting som læsebriller, telefon og bøger kan få en plads.

Sengeborde er som sagt et godt sted at starte, hvis du vil pifte dit soveværelse op. Hvis du er interesseret i andre produkter, der kan være med til at skabe et behageligt rum, anbefaler vi dig at se nærmere på nogle af vores øvrige kategorier. Gå på udkig i vores store udvalg af fine sengegavle eller nye lamper til dit sengebord. Her på siden Herudover finder du også alt i senge, madrasser og diverse sengetilbehør.

Kvalitet i top

Når du køber et sengebord eller en sengekommode her hos os, køber du et godt stykke håndværk. Der er kredset for detaljerne, og kvaliteten er i top. Under vores rustikke træ-sengeborde, kan du vælge, hvilken træsort du ønsker.

Har du for eksempel set dig lun på et Modern Sleep sengebord, kan du vælge mellem kernebøg, eg olie eller eg bianco. Det gør det fleksibelt for dig at tilpasse sengebordet som en personlig del af din indretning. Ønsker du derimod en billig kvalitetskommode, som du stadig kan sætte dit personlige præg på, kan du med vores Kaagaard Kommode selv vælge træsort, bentype, bredde og dybde.

Vores sengeborde- og kommoder bidrager med kvalitet og et flot udtryk til dit soveværelse samtidig med, at det skaber ekstra opbevaringsplads. Du finder altid billige sengeborde o -kommoder hos os – uanset om du søger et væghængt sengebord, et rustikt træsengebord eller en større kommode med god bevaring. Vi imødekommer dine ønsker med kvaliteten i top og flotte interiørelementer.

Levering lige til din hoveddør


Når du bestiller din ordre hos Delfin Sengecenter, behandler vi din ordre med det samme. Vi tilbyder gratis levering lige til din hoveddør, så det er nemt og simpelt at investere i et nyt møbel.

Er du i tvivl om, hvilket sengebord eller kommode, der skal være det næste møbel i dit soveværelse, og har du brug for personlig vejledning vedrørende nogle af vores produkter? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller via mail til [email protected]. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan se nærmere på alle vores kvalitetsrige produkter.