Sengetekstil

Hvad end du skal bruge sengetøj til voksene eller børn, så har vi hos Delfin Sengecenter noget til dig. Alt vores sengelinned er i høj kvalitet, i bløde materialer og fra anerkendte mærker som Nordic Weaving, Night & Day og Södahl. Vi hos Delfin Sengecenter mener, at alle fortjener lækkert sengetøj. Med alle de timer, vi bruger i sengen, er det at have sengelinned af god kvalitet mindst lige så vigtigt som at have en god seng.

Sengelinned, Hvad er mere tilfredsstillende end at komme hjem efter en lang dag og krybe ind under dynen? Der er ikke meget, der kan konkurrere med den følelse. Derfor kan du få et stort udvalg af sengelinned fra kendte mærker i høj kvalitet hos Delfin Sengecenter.
Vi garanterer dig optimal komfort med silkebløde tekstiler. Vi har alt, du skal bruge til din seng, så du kan sove godt.

32 varer

Faldende orden
pr. side

Køb kvalitetssengetøj fra TEMPUR, Södahl og Night & Day

Fra det anerkendte mærke TEMPUR tilbyder vi hos Delfin Sengecenter pudebetræk og lagener af absolut topkvalitet. Pudebetrækkene er i 100% bomuld, og lagnerne er vandtætte, åndbare og fremstillet af absorberede naturfibre, så dit miljø i soveværelset altid vil være friskt. Læs desuden med længere nede, hvis du er interesseret i gode råd til, hvordan du holder dit sengetøj og dit soveværelse friskt og lækkert i længere tid.

Lagenerne fås naturligvis i forskellige mål, så der er et lagen til enhver seng. Du kan desuden få et væld af lagener hos Delfin Sengecenter fra mærkerne Juna og Cph Living i forskellige størrelser og former. Vi forhandler alt fra flade lagener, stræklagener og faconlagener til kuvertlagener både med split og uden split. Cph Livings lagener og Junas flade lagen er i 100 % percale, hvilket er topkvalitet inden for sengetekstiler. De fleste af vores lagener fås i flere forskellige farver – dog fås enkelte lagener fra Cph Living kun i hvid. Du kan kontakte os for en specialbestilling, hvis du ønsker en anden farve end hvid.

Sengetøj i både voksen- og juniorstørrelser

Både du og dit barn kan få sengetøj her hos Delfin Sengecenter – vi har nemlig sengelinned i mange forskellige størrelser og mønstre. Fra Södahl kan du få smukt sengetøj i 100% blødt bomuldssatin i et væld af mønstre og farver. Til børnene fås sengetøjet med fine mønstre, mens sengetøjet til voksne fås i afdæmpede, smukke farver. Sengetøjet fra Day & Night er ligesom det fra Södahl i høj kvalitet og fås både dit barn og dig i 100 % bomuld. Sengetøjet til voksne fås desuden i blødt bomuldssatin. 

Sengetøj i skønne materialer

Vores lækre sengetøj fås i flere forskellige materialer. Materialet af dit sengetøj er vigtigt at overveje. Ikke kun fordi nogle materialer passer bedre ind i din personlige stil end andre, men også af hensyn til din komfort. For nogle er det vigtigt, at sengetøjet er lavet af allergivenlige naturmateriale som bomuld og silke, mens det for andre er vigtigt, at sengetøjet holder godt på varmen, så de ikke fryser om natten.

Hvis du er på udkig efter sengetøj, som holder godt på varmen og samtidig har et stilrent udtryk, kan du med fordel vælge et sæt i bomuldssatin. Vi tilbyder blandt andet Edge-sengetøjet fra Södahl i flere forskellige farvet. Stoffet er 100% Oeko-Tex-godkendt bomuldssatin, som føles blødt og behageligt mod huden.

Hvis du er mere til klassisk bomuldssengetøj, som ikke har bomuldssatinets skinnende effekt, har vi også noget til dig. Night & Day's Strada-sengetøj er fremstillet af 100% Oeko-Tex-godkendt bomuld, og det fås med to længder. Både med standardlængden på 200cm og en ekstra lang version på 220cm.

Sådan holder du dit sengetøj friskt og lækkert

Der er intet som nyvasket sengetøj. Det føles lækkert og rent, og sådan et nyvasket pudebetræk er bare altid dejligt at ligge på. Generelt anbefales det, at du vasker dit sengetøj cirka to gange om måneden, altså omkring hver fjortendes dag. Det gælder både for dyne- og pudebetræk og for dit lagen.

Foruden at vaske dit sengetøj, har vi et par gode tips og tricks til at holde din seng frisk og lækker. Det er vigtigt, at både din dyne, din pude og din madras får lov at ånde. Derfor er det en god idé at vente med at redde sengen i mindst et kvarter, efter du er stået op. Det giver fugten, som din krop har afgivet, mens du sov, en mulighed for at fordampe.

Et andet godt råd er at have et sundt indeklima i soveværelset. Sørg for at lufte ud cirka tre gange om dagen. Åbn vinduet i et kvarters tid om morgenen, når du er stået op, om eftermiddagen, når du er kommet hjem, og om aftenen, inden du børster tænder. Så sørger du for god, frisk luft i soveværelset og minimerer støv.